utorok 2. decembra 2014

Blogmas day 2 I New hair! Z čiernych farbených vlasov späť na prirodzené svetlé


Pamätáte si ešte Berylku ako dlhovlasú čiernovlásku? Tou som bola ešte minulý rok v auguste a odvtedy prešli moje vlasy nemalými zmenami. Dnes už vlasy nemám ani čierne, ani dlhé. Začalo to tým, že z čiernej som sa snažila odfarbiť si vlasy na niečo svetlejšie. Pôvodný plán bol taký, že ich chcem mať tmavohnedé. Namiesto toho boli veľkú časť roka skôr červené a oranžové (kto by sa na premenu z čiernej na hnedú rád pozrel, písala som o tom v tomto (klik) a v tomto článku). Vlasy som mala celkovo odfarbené na trikrát a potom už som na to len dávala približne každý mesiac popolavú svetlohnedú (čo je myslím v kaderníckom číslovaní 5.1).





Ani neviem ako, ale toto leto sa mi stalo, že mi zrazu odrasty takmer vôbec nebolo vidieť. Vravela som si, že je to zvláštne, už som si aj myslela, že mi prestali rásť vlasy alebo také niečo, proste pohroma, hromy blesky... A nieeee! To sa len konečne pošťastilo, že moje odrasty boli takmer takej istej farby ako zvyšok vlasov. Už som si začínala myslieť, že sa doživotne k svojej prirodzenej farbe nevrátim (to bude asi aj tým, že ma o tom všetci chceli presvedčiť), ale ako vidíte, všetko je možné a ja som si už dlhých 5 mesiacov vlasy vôbec nenafarbila. Nehovorím, že sú odrasty na vlas rovnaké ako zvyšok vlasov, ale len tak z diaľky to ani nespoznáte. Takže napriek tomu, čo vám kaderníčky povedia, nenechajte sa odradiť! Aj čiernych vlasov sa dá zbaviť, aj keď to bohužial bude skôr beh na dlhú trať ako šprint ale stojí to za to :)



V septembri som bola doma a využila som to aj na návštevu kaderníka. Moje vlasy boli zo všetkých tých odfrabení dosť suché a hlavne stále tam boli tie ryšavé odlesky (samozrejme ešte trošku sú, hlavu som si zase na chlapca ostrihať nechcela:)).. Chcem sa ich za každú cenu zbaviť takže som sa nechala ostrihať na dosť krátko ale vlasy dorastú a konečne budú také, aké ich chcem mať :)


P.S.: Nehovorte to nikomu, ale občas mi tá čierna dosť chýba O:-)

5 komentárov:

  1. Juuuu, moc ti to sluší, ale věřím že tobě by slušelo snad úplně všechno !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Uz veriiiim :o)
    Presne takymto procesom som si presla aj ja...mas to super. A coze no toto vobec nie je kratke. Ak ta bude nudit ta farba, tak si ich zabarbi, ale len tymi netrvalymi farbami, co drzia tusim len 2 mesiace. (no ako mne drzia len 2-3 tyzne, ale to uz je o inom)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. WoW, velká změna, ale líbivá :) máš krásně husté a kvalitní vlasy

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vlasy máš opravdu krásné, moc ti to sluší :) Věřím, že ti černá chybí, černé vlasy mají své kouzlo, já mám často černohnědé, které pak zesvětluji na středně hnědé a pak se zase vracím k tmavé, protože mi chybí a mám ráda změnu :)

    Victoria´s Secret Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť