streda 17. decembra 2014

Blogmas day 16 I L'Oréal TRUE MATCH recenzia



Dlho som sa rozhodovala o tom, ktorý z make-upov si kúpim keď mi došiel ten starý. Nakoniec som sa rozhodla, že si nekúpim žiadny lacný makeup z ktorého by som bola len sklamaná a radšej si kúpim niečo kvalitnejšie. L'Oréal TRUE MATCH foundation stojí okolo 17 eur a myslím si, že som sa rozhodla dobre :)

Hľadala som niečo podobné BB krémom, ktoré mám veľmi rada no bohužiaľ takmer všetky majú u nás ružový podtón a hlavne vôbec nekryjú takže som sa rozhodla pre práve pre tento make-up. Je ľahký, má dosť tekutú konzistenciu a ak ho dobre rozotriete má matný finish. Na pleti vydrží zopár hodín bez lesknutia no ak si ho necháte na tvári celý deň a neprepúdrujete sa počas dňa ani raz, večer je to dosť katastrofa. Kryje stredne a dá sa dobre vrstviť. V drogérke z neho majú celkom dobrý výber odtieňov z ktorých mien je jasné, či sú doružova alebo dozlata. Ja ho mám v odtieni Golden Beige. A na záver jeden tip! Zistila som totiž, že ak ho aplikujete beauty blenderom, výsledok bude oveľa oooooveľa prirodzenejší a krajší. Predtým som ho natierala štetcom a nebola som veľmi spokojná. Potom som na to vyskúšala zázračnú hubku a zmenilo mi to život! :)

Je tu ešte jeden make-up o ktorom som počula dosť veľké chvály - L'Oréal Lumi Magique z neho mali bohužiaľ len malé množstvo odtieňov a tu v Anglicku ich majú snáď ešte menej, čo je fakt škoda:(


L'Oréal True Match recenzia pred/po



Tento makeup som použila aj na líčenie pri včerajších fotkách, takže ak chcete vidieť viac kliknite si na všerajší článok :)



Prečítajte si aj predošlé Blogmas články! :)  

Blogmas! :) Day 1 (KLIK)
Blogmas day 2 I New hair! Z čiernych farbených vlasov späť na prirodzené svetlé (KLIK)
Blogmas day 3 I Rimmel by Kate lipsticks recenzia + swatches (KLIK)
Blogmas Day 4 I Moji najobľúbenejší youtuberi (KLIK)
Blogmas day 5 I Kozmetický haul z anglickej drogérky (KLIK)
Blogmas day 6 I Pink & Blue make-up (KLIK)
Blogmas day 7 I Nail art (KLIK)
Blogmas day 8 I Továreň na čokoládu! (KLIK)
Blogmas day 9 I Večerné líčenie s paletkou Naked 2 (KLIK)
Blogmas day 10 I Random/Instagram pictures (KLIK)
Blogmas day 11 I Coca Cola kamión v Birminghame :) (KLIK)
Blogmas day 12 I Otvorenie Vicoria's Secret v Birminghame (KLIK)
Blogmas day 13 I Nemecko-anglické vianočné trhy :)
Blogmas day 14 I Book tip (KLIK)
Blogmas day 15 I Vianočný sveter (KLIK)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára