štvrtok 18. decembra 2014

Blogmas day 18 I Wishlist 2015


Ja snáď nemám obdobie, kedy by som po niečom netúžila. Akonáhle si niečo z môjho pomyselného wishlistu odškrtnem, hneď sa na ňom objaví niečo nové.. Ach, tá konzumná spoločnosť!

Okrem blbostí si však každý rok plánujem kúpiť také väčšie (rozumej drahé) veci. Pre tento rok to bol napríklad nový iPhone, čo sa mi aj podarilo a stalo sa z neho moje bejby na ktorom som závislá :D A skoro by som zabudla na paletku Naked 2! Z tohto nákupu som tiež bola nadšená a paletku používam často takže to vôbec neľutujem.


V roku 2015 by som si rada kúpila:


plavky Victoria's Secret Viktorikine plavky sú nádherné a bude to pre mňa skvelou motiváciou na cvičenie pred letom.. tento rok už sa fakt nechcem na pláži hanbiť!

nude heels Špicaté topánky telovej farby som si chcela kúpiť už tento rok a v Zare ich mali kopec no boli trošku drahé a v teraz v zime by som ich nenosila takže to nechávam na budúci rok.

boyfriend jeans Predtým som sa na nich v obchodoch znechutene obzerala a teraz by som si jedny rada kúpila. Pre nízke dievčatá ako som ja je to však neľahká úloha, teda ak nechcete vyzerať ako vo vreci alebo nechcete vyzerať akoby ste vážili 200 kíl :) Snáď niečo nájdem!

kabelka Michael Kors a toto je niečo čo chcem chcem chceeeeeem! Predtým som si kupovala veľa kabeliek no keďže si momentálne kvôli neustálemu sťahovaniu sa žiadne kolekcie doma vytvárať nemôžem.. Tak radšej investujem do nejakej dobrej kabelky ktorá mi vydrží. A tiež neviem prečo, ale momentálne sa mi nepáči ani jedna jediná kabelka z klasických obchodov. Prečo vždy, keď sa mi niečo páči, musí to stáť celý majetok? :D

Victoria's Secret parfém a telový sprej Keď mi dôjde môj parfém La vie est belle od Lancomu tak si vyberiem nejaký nový vo Victoria's Secret. A k tomu si vezmem asi 100 telových sprejov Coconut Passion pretože vonia NESKUTOČNE.

paletka Nude Tude ďalšia nude paletka do zbierky! :)

červené Converse topánky mám už jedny biele a hodia sa naozaj k hociakému outfitu. Problém je samozrejme v tom, že sú biele a musím ich neustále čistiť a hádzať do práčky.


Čo máte na wishliste pre rok 2015 vy? :)



Prečítajte si aj predošlé Blogmas články! :)  

Blogmas! :) Day 1 (KLIK)
Blogmas day 2 I New hair! Z čiernych farbených vlasov späť na prirodzené svetlé (KLIK)
Blogmas day 3 I Rimmel by Kate lipsticks recenzia + swatches (KLIK)
Blogmas Day 4 I Moji najobľúbenejší youtuberi (KLIK)
Blogmas day 5 I Kozmetický haul z anglickej drogérky (KLIK)
Blogmas day 6 I Pink & Blue make-up (KLIK)
Blogmas day 7 I Nail art (KLIK)
Blogmas day 8 I Továreň na čokoládu! (KLIK)
Blogmas day 9 I Večerné líčenie s paletkou Naked 2 (KLIK)
Blogmas day 10 I Random/Instagram pictures (KLIK)
Blogmas day 11 I Coca Cola kamión v Birminghame :) (KLIK)
Blogmas day 12 I Otvorenie Vicoria's Secret v Birminghame (KLIK)
Blogmas day 13 I Nemecko-anglické vianočné trhy :)
Blogmas day 14 I Book tip (KLIK)
Blogmas day 15 I Vianočný sveter (KLIK)
Blogmas day 16 I L'Oréal TRUE MATCH recenzia (KLIK)
Blogmas day 17 I Philips Lumea (KLIK)

6 komentárov:

  1. Tu otvorili TK Maxx. Tam maju znackove veci, ale zlavnene. Aj kabelky. Mne sa ale nepacia tie velke, kazda slepica ich ma, just som si kupila malicku. Urcite si vyzisti, ci to tam nemate u vas.
    Inak, ja si nedavam wishlist, ze co chcem. Ale wishlist, ze KAM chcem ist. Za cestovanie viem vyhodit velke peniaze. Ciele: Thajsko, Sicilia, Santorin, Milano, Comer See, Lago Maggiore, Aix-en-Provence, Tobago, Mauricius........a este 100 dalsich...ja radsej budem nosit jednu kabelku 1000x (ale peknu) ale potom pojdem niekam prec. Predtym som vyhodila nehorazne peniaze na knihy, ale to sa da vyriesit. Zapisala som sa do kniznice. A za 17 eciek za rok mam knih a knih.




    OdpovedaťOdstrániť
  2. tk maxx tam mate! urcite tam chod a daj vediet!

    http://www.bullring.co.uk/shops/ladies-fashion/tk-maxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja som si tam dnes na tvoju radu zasla a uvedomila som si ze som tam uz raz bola ked sme si kupovali nove hrnce! :D Ale bohuzial co sa tyka kabeliek tak nejake extra znacky ktore poznam nemali, videla som jednu kabelku Jimmy Choo, zopar Steve Madden a dokonca aj Paul's Boutique ale inak niiiiiiic :/ a ani priatelovi som nic nezohnala skoda no

      Odstrániť
    2. ako je toto mozne, tu maju aj ralph lauren, i love moshino, fiorelli, michael kors atd....nehovoriac o zimnych bundach a kabatoch. moja tenka paperova bunda od pbo, to je taka danska firma, stoji normalne 340 a ja som ju kupila za 69. je mi luto, ze si sa tam prehnala a nich tam nemali! v kazdej krajine maju asi iny vyber.

      Odstrániť
  3. s kabelkami som na tom podobne, navyše v poslednej dobe som zrovna 2 z reťazcov reklamovala. Na túto Korsku som mala tiež zálusk, ale najradšej by som si ju ohmatala osobne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, super kousky a ty úžasné dvoudílné plavky. Přesně takové bych potřebovala, jedu totiž na dovču k moři. Proto se musím dát na shánění po netu. Na těchto webových stránkách jsem zde narazila na pár zajímavých kousků. Přeji překrásný den

    OdpovedaťOdstrániť