streda 3. júla 2013

* Les étoiles *

       Tak som konečne späť! :) Vôbec to tu vo Francúzsku nevyzerá, akoby bol júl.. Počasie nič moc, žiadne veľké teplo, slnko a všetko čo k letu patrí.. Takže ešte stále treba nosiť tričko + nejaký tenší sveter alebo ľahkú bundu. Neviem či je to tak aj na Slovensku, no mne jednoducho k prázdninám patrí slnko, inak to nemá tú správnu amtosféru!
       Celý júl som poctivo pracovala a teraz si môžem užívať voľna. V sobotu odovzdávame s priateľom kľúče od bytu a budeme na leto tak trošku bezdomovcami :) Mám síce ešte prenajatý svoj vlastný byt ale vôbec v ňom cez prázdniny nebudem takže si neviem predstaviť ako sa mám zbaliť na dva mesiace do jedného kurfa.. Budeme najprv u priateľovej mamky, potom u otca a potom u mojej mamky na Slovensku. Takže v podstate si budem musieť vystačiť dva mesiace s jedným kufrom oblečenia.. Ani to nie pretože doňho treba napchať aj kozmetiku, laky na nechty, bižutériu a iné veci.. no už teraz plačem keď na to myslím :D Aj vy máte taký problém s balením sa ako ja? Rozhodnúť sa, čo nechať doma a čo si zobrať.. a nakoniec aj tak polovicu vecí z kufra ani nevytiahnem keď som preč.

       P.S.: Posledný príspevok čo som sem dávala sa jednoducho vymazal. Netuším ako sa to stalo, no celý sa mi ho už zachrániť určite nepodarí takže ho prerobím a repostnem.





Blúzka: New Yorker
Sveter: Zara
Rifle: H&M
Kabelka: Zara
Topánky: H&M



+ fotky z tabletu.. z tej ofiny ma bolí hlava!!! dnes som ju prvýkrát od ostrihania nemala zasponkovanú


15 komentárov:

  1. Nádherný outfit :) Strašně moc ti to sluší!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásny účes! :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S tím počasím je to hrůza...my měli v červnu na jihu francie povodně! K nepochopení. Na zahradě bazén, ale koupali jsme se dvakrát. prostě na nic :(

    AdeleInBeautyLand

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Supr fotky,ta košile je parádní. No problémy s balením,a jéje:D Já jsem u balení vždycky zoufalá,tak proto si ted chci pořídit lehký kufr,který sám o sobě skoro nic neváží,na tom ušetřím kila.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásny outfit ♥ Aj linka na očiach ♥ Tá ofinka Ti strašne ide :)

    GiveAway → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-firmoocom.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc ti to sluší, ten donut se mi hrozně líbí s ofinkou!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Páči sa mi donutík, aj to pekne ukáže - s mojimi štyrmi vlasmi by som asi ťažko niečo také vykúzlila :) DayByDay

    OdpovedaťOdstrániť
  8. bože, veľmi si zlatá s tou ofinou :)
    balenie mi ani nespomínaj- ja ho neznášam, vždy si zbalím viac vecí, ako potrebujem, no a vždy mi to skonzumuje ohromné množstvo času!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ach jaj, ofina....vyzera to uzasne. ale: kedze som sama mala, viem, o co ide s tou bolestou hlavy a vypinanim. v podstate mozem skonstatovat, ze sa na to uzasne pozera, ale zle sa s tym potom zije. ja som si ju nechala narast a trvalo to rok a odvtedy som si povedala nie, uz nikdy viac. ale ako vravim, vyzera to na tebe uzasne, ma to aj taky smrnc.
    k baleniu: nooo....na slovensko je to jednoduche, same letne veci, saty saty saty a maminka bude prat :o) vo francuzsku uz horsie zbalit, poznam tu klimu. tam by som presla na ten system, ze nakombinovat si uz doma outfity a zobrat tym padom len to co vyuzijem. tym myslim ze naco henten svetrik ked ma taky vzor ze sa hodi iba a len k tym jednym nohaviciam. hm, ja viem, je to tazke. cierna a bezova sa hodi ku vsekemu. kozmetika? zminimalizuj to, ved nie si 50 rocna co potrebuje v kupelni dve hodiny aby si nakreslila tvar...a domov plavky!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ta ofina je neprakticka hlavne ked fuka vietor a tiez ked je teplo je to hrozne...

      Odstrániť