utorok 30. júla 2013

Dekoratívna kozmetika H&M

          Nedávno som pri návšteve prížskych H&M využila to, že tam mali vcelku rozsiahly výber dekoratívky a pár kúskov som si odniesla so sebou domov na skúšku. V H&M-ku ktoré mám vo svojom meste ja majú tak maximálne nejaké balzamy na pery a laky na nechty. Je to škoda, pretože vyrábajú oveľa viac produktov - telové mlieka, púdre, lícenky, korektory, rúže, paletky očných tieňov, špirály, linky atď.

          Vzala som si teda jeden blusher, linku na oči a dva rúže na štýl chubby stick. Doma mám aj jeden lak na nechty, odtieň electric blue alebo také niečo, je naozaj veľmi pekný ale nemohla som ho odfotiť pretože ho nemám momentálne so sebou :) Ľutujem trošku, že som si nekúpila viac vecí, bol tam naozaj dobrý výber a produkty fakt nie sú drahé.


 Lip PEN by H&M (tmavšia ružová - odtieň Passionata Pink) 3,95

 Lip PEN by H&M (svetlejšia ružová - odtieň Love That Pink) 3,95

 Blusher  by H&M (odtieň Sugar Coral) 3,95

 DipLiner by H&M (odtieň Black) 4,95


          Lip PEN- y majú krémovú konzistenciu, veľmi ľahko sa nanášajú a bola som prekvapená že sú aj dobre pigmentované, čakala som skôr niečo medzi balzamom a rúžom, proste niečo, čo dodá trošku farby bez toho aby to vyzeralo ako rúž ale nie je to tak. Vysušuje to však menej ako klasický rúž takže som spokojná :)

 

Tmavšia ružová (s odtieňmi do fialova) je úplne krásna, naopak svetlejšia ružová je príliš svetlá, momentálne mi vôbec nepristane k opálenej pleti (možno v zime?) a nepekne zalieza do vrások takže neodporúčam. Tá tmavšia varianta si však určite zaslúži miesto vo vašej kozmetickej zbierke.


Tekutú linku som si kúpila preto, že môj Master precise liquid eyeliner od Maybelline ma totálne sklamal. Je to taká ta fixka na oči a je s prepáčením úplne na hovno. Už nikdy si žiadnu fixku nekúpim, toto je moja druhá a opäť veľké sklamanie.. Prvou bola nejaká od Essence, tá bola vyschnutá hneď ako som ju kúpila, nestihla som sa s ňou namaľovať ani raz. Aspoň nestála veľa. Ale od Maybelline som očakávala oveľa viac kvality a nič. Stálo ma to asi 9 eur. Problém je, že po otvorení je všetko super, namaľujete si TAKMER jedno oko a potom je to suché a skoro si to druhé oko zodriete pokiaľ si nakreslíte druhú čiaru. S tou linkou z H&M je to oveľa jednoduchšie, stačí si to namočiť kedy máte chuť a žiadne zodieranie oka nehrozí. Stačí prejsť dvakrát po oku a farba je pekne sýta.




Blusher je dosť pigmentovaný takže si treba dávať pozor pri "dávkovaní". Má zlaté trblietky a na opálenej pleti vyzerá naozaj pekne!



 Nakoniec pridávam ličenie kde sú použité všetky produkty. Lícenku veľmi na fotkách nevidno, mohla som jej dať aj viac :)




Dám tu aj jednu s tým svetlým odtieňom na perách ale nesmejte sa :D



29 komentárov:

  1. tá linka vyzerá naozaj super! takú vo fixke som mala tiež a rovnako veľké sklamanie. čiže odvtedy kupujem už len také čo sa dajú namáčať. ;D a tie rúže sú tiež krásne a tmavší ti veľmi pristane. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O tých fixkách som ešte asi ani raz nečítala dobrú recenziu :/
      A ďakujem :)

      Odstrániť
  2. tie lip peny vyzeraju uzasne !!!!!

    http://gremi2.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten tmavší odtieň ti fakt strašne pristane :) Páčia sa mi tie perá na pery

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiez mam linku z H&M len v troska inom obale, stala mozno tri, styri eura a je omnoho lepsia ako trikrat drahsie z drogerie. Inak podla mna maju aj dobre laky na nechty, ked tak vyskusaj. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Písala som v článku že mám doma aj lak na nechty ;)

      Odstrániť
    2. Vlastne hej, prepac, nejako som to prehliadla. :D Ale kazdopadne, ta tmava ruzova ti fakt pristane. ;)

      Odstrániť
  5. Ta výrazná růžová ti vážně moc sluší! A linky taky super :) Škoda, že jsem to ani v našem H&Mku neviděla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No bohužiaľ v niektorých HMkách toho veľa z kozmetiky nemajú :/

      Odstrániť
  6. chcela by som mať nos ako ty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nechci, je strašne nefotogenický a z profilu škaredý ;D

      Odstrániť
  7. takúto kombináciu tmavé linky,výrazný rúž a tmavé vlasy milujem :)) veľmi pekné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc ti to sluší,vypadá to suprově:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Hrozně moc ti to sluší :) Líbí se mi linky a lip peny, určitě bych je vyžila, tvářenková moc nejsem :) jsi krásná ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Wow, nikdy jsem po kosmetice v H&M moc nekoukala, ale ten světlejší odstín na rty, ten je úžasný!! Tak to se tam musim co nejdřív podívat:D:))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Si veľmi pekná a ten tmavoruzovy rúž ti neskutočne pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Precitaj si aj zlozenie tej kozmetiky, hlavne toho, co si natieras na pery a potom to aj ciastocne zkonzumujes. Tipujem, ze to bude parafin z ropy, ktory je okrem ineho aj rakovinotvorny. Ja odkedy som sa dozvedela, co tam davaju, pouzivam iba naturalnu kozmetiku, lebo zhltnut rastlinny olej v ruzi je ine ako sa napapat ropou.
    To iste v kremoch, su plne parafinu.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Wau tie rúže vyzerajú skvelo :) určite sa po nich pozriem aj v našom H§M :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. obe sú super, ale tmavší je lepši.
    parížske H&M by som hneď domov brala, ale čo by ma ešte viac potešilo je sephora na každom kroku, ja som si tam nakúpila tiež také ceruzkové rúže sephora a už mi dochádzajú.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. to by mě zajímalo, jestli tyhle lip peny mají i u nás :) na rtech vypadají vážně moc pěkně, ale ty jsi neuvěřitelně nádherná i tak!

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Strašne moc Ti pristane ten tmavší odtieň (: tuším zajtra navštívim H&M :D

    OdpovedaťOdstrániť
  18. asi sa nabudúce lepšie mrknem na H&M kozmetiku- vyzeráš ako bábika, úplne nádherne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Z H&M kozmetiky som tiež skúšala tieto Lip Pen a podľa mňa sú pigmentované fakt úžasne, držia veľmi dobre. Ja mám len jeden odtieň nejaký tmavoružový, ale ten ked nanesiem ráno, tak drží celý deň, niečo tak účinné som doposiaľ nevidela. Moje pery však pomerne dosť suší, cítim také pnutie, avšak ja mám problém so suchými perami dlhodobo a ešte som nenašla rúž, ktorý by mi ich nevysušoval. Každopádne som bola veľmi prekvapená kvalitou. Ešte mám rada ich malinovú masku, tá je na póry na pleti veľmi účinná a krásne vonia.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ahoj, linky na oči v pere sú vždy veľký risk, ale mne vyhovujú kvôli jednoduchej aplikácii. Mám jednu overenú od Catrice, je krásne sýta a taká mi vydržala dokonca niekoľko mesiacov, navyše malý trik, ak sa ti zdá koniec už suchý, bez problémov s prstami vytiahneš aplikátor a len vymeníš konce a linka je ako nová :) Z H&M mám klasický rúž, takej tej fuchsia farbe, a je skutočné krásny, pigmentovaný a aj celkom dlho vydrží, jedinou nevýhodou je, že dosť vysušuje pery :-/ ale dnes sa chystám znova prevŕtať regály a brúsim si zuby práve na lícenku, takže vďaka za tip! :)

    OdpovedaťOdstrániť