piatok 27. apríla 2012

Glossybox "belle des champs"

    Dnes by som vám rada predstavila jeden kozmetický box ktorý som si objednala. Volá sa glossybox a na Slovensku tuším bolo niečo podobné minulý rok, aj keď ako pozerám tak to malo ďaleko od toho čo sa ponúka v zahraničí.

    Vo Francúzsku je tých boxov na výber viacero. Ja som si vybrala ako prvý tento, stojí 10 eur + 3 eurá poštovné ale na internete som našla zľavový kód (4 eurá), tak ma to celé vyšlo len na 9 eur.
  
   A aký je vlasnte cieľ zakúpenia kozmetického boxu?  
   Predovšetkým vyskúšanie prodkutov známych aj menej známych značiek (minulý mesiac to boli napríklad aj výrobky Lush, a čo som videla a medzi inými odosielateľmi boxov tak aj Lancome, Yves Saint Laurent, Bioderma, L´oreal, Sisley, Urban Decay.. a veľa ďalších).
   Produkty ktoré dostanete nikdy nie sú vzorky ale mini "cestovné" verzie. V glossyboxe je vždy minimálne jeden produkt "full size", v niektorých boxoch sú to dva produkty. Box obsahuje vždy 5 prodkutov.
    Väčšinou je v boxe pribalený aj nejaký malý darček.

   Aké sú nevýhody zakúpenia kozmetického boxu?
   Samozrejme má to aj svoje nevýhody. Napríklad tú, že výrobky ktoré dostanete vám nevyhovujú alebo niečo také vôbec nepoužívate. Pri zaregistrovaní na stránke vyplňujete aj dotazník týkajúci sa typu vašej pleti, vlasov atď., no stáva sa, že aj mladým dievčatám prídu krémy na vrásky, typom s mastnou pleťou príde starostlivosť o suchú pleť, prípadne vám príde lak na nechty alebo rúž vo farbe ktorú neznášate... Proste nikdy nevieme, čo dostaneme! :) Každý box je teda prekvapením.

 Môj glossybox ktorý sa tento mesiac volá "belle des champs" 

Takto vyzerá krabica ktorá vám príde každý mesiac!

Vyzerá to krásne však?:) Vždy k balíku posielajú aj popis výrobkov a ich ceny v bežných obchodoch a tiež niečo k téme mesiaca.

Tak takto to vyzerá keď objavíte čo je vo vnútri.

Produkty ktoré mi prišli:  

- BIOSILK: (15 ml, v obchode 50ml za 19,90) Vlasová starostlivosť. Je to nejaké sérum ktoré sa nanesie na suché alebo mokré vlasy pred ich žehlením, fénovaním alebo kulmovaním a má to teda chrániť, hydratovať, posilňovať a dodávať lesk. 

- REVLON lak na nechty : ( 14,7 ml, v obchode za 10,90, produkt full size) Je fialovej farby, na fotke síce vyzerá ako modrý ale je naozaj tmavofialový! :) Ževraj rýchlo schne ale ja by som povedala že priemerne. Krytie má dobré v dvoch vrstvách a tá fialová je tiež pekná.

- BALANCE ME: (55ml, v obchode 260 ml za 12,25 libier) Telový krém s esenciálnymi olejmi, aloe vera bio, nejakým maslom (neviem ako to preložiť po slovensky). Hydratuje a osviežuje pokožku.

- WELEDA: (30ml v obchode za 13,80.Pravdepodobne tiež full size.) Pleťová maska s intenzívnou hydratáciou.

- BERIC - Kit bergania: Sú to dva krémy, nočný a denný z kažého 7,5 ml a v popise sa píše že 50ml stojí v obchode 39 eur. Ako som písala vyššie tak asi si môj dotazník neprečítali keďže tento krém vyhladzuje vrásky a obnovuje elasticitu pokožky. Okrem toho vyživuje a hydratuje.

- Darček: flitre na DIY zlatej farby ( priala som si hociakú farbu okrem zlatej no ale čo už!) 

Lak som hneď aj vyskúšala, je to pekná fialová farba, aj keď to tu na fotke nevidno :)

Tak to je všetko čo by som k tomu povedala aj tak už je článok príliš dlhý. Na záver asi len toľko že som sa na to strašne tešila a na ďalší mesiac už mám objednaný ďalší ale od inej značky - My little box, v ktorom bol minulý mesiac napríklad aj rúž od Lancome! Myslím, že tento mesiac som mohla mať aj lepší obsah - napríklad  : TAKÝTO.

17 komentárov:

  1. Ten biosilk mam a nedam na nej dopustit, urcite budes spokojena :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super aj som si chcela kupit nieco take uz, lebo nic pred zehlenim nepouzivam, tak to prislo vhod aj ked skoda ze len 15ml :(

      Odstrániť
  2. a to si mozem az sem na SR objednat??? nenapises mi blizsie odkial a podrobnosti za kolko ti to prislo a tak...mozes do mailu danka.zimova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten biosilk je nejlepší věc na světě, jednou zkusíš a už ho určitě nedáš z ruky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aww what a cute box!
    Btw your nail polish is really nice!

    Christina xxx
    http://2stylemates.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. škoda, že sa nedá objednať na Slovensko, lebo by som ho určite chcela :)
    mám rada taký ten pocit prekvapenia, že nevieš, čo príde - a hlavne mám rada skúšať nové veci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. možná to jednou zkusím, děkuju za tip!)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. oh wow this looks like so much fun!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zajímavá barva laku:)

    mh-priorities.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. to kde si zohnala ?:))






    ak mas zaujem pozyvam ta na miniaturnu giveaway na mojom blogu

    OdpovedaťOdstrániť
  10. jéj pekné veci ti prišli, hlavne biosilk závidím! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Biosilk mám a nic jného už nechci! :) Jinak krásný glossy box, brala bych takový i u nás a myslím, že by se chytnul!

    OdpovedaťOdstrániť