pondelok 30. apríla 2012

My daily make-up routine video

     Pekný deň všetkým! Dávnejšie sľúbené video je na svete, nie je však o tom o čom som pôvodne chcela. Video kde odpovedám na vaše otázky som urobila ale hneď ako som ho videla tak som ho aj zmazala. Rozprávacie videá fakt nie sú pre mňa, som na nich proste trápna, iné slovo sa ani nehodí :D
Na otázky teda odpoviem v najbližšom poste.

     Preto som vám cez víkend robila iné video, o mojom "dennom" make-upe. V úvodzovkách preto lebo sa nemaľujem každý deň (väčšinou ráno nemám vôbec čas).

     Dúfam, že sa ma nezľaknete ale uvidíte ma na začiatku úplne nenamaľovanú a ešte sa ospravedlňujem, ale mám na sebe moje domáce zelené Bonaqua tričko a celkovo aj vlasy mi stoja kade-tade, nejak som sa pred tú kameru nevyfintila.

     Bohužial sa mi nepodarilo nahrať video na blog, kedže to ide len cez youtube ktoré mi ale zakázalo pesničky ktoré boli v mojom videu, tak mi tam video nahralo bez zvuku a to sa mi teda vôbec nepáči. Dala som to potom na Dailymotion a samozrejme že to potom nešlo dať na blog pretože to nie je Youtube tak vám posielam aspoň link : (a ak sa mi podarí tak ho neskôr pridám normálne)

http://www.dailymotion.com/video/xqhb8c_my-daily-make-up-routine_creation


    Ja sa idem pobaliť a odchádzam na pár dní s priateľom a kamarátmi do Paríža, tak sa vám ozvem neskôr! Škoda len, že počasie nebude také krásne ako na Slovensku.

7 komentárov: