sobota 7. apríla 2012

Le 7 avril .

       V komentároch som našla postreh o tom, že by som mohla pridávať príspevky častejšie. To si vyčítam aj ja, ale bohužial, cez pracovný týždeň som celý deň v škole, ráno som rada keď stihnem sprchu, hodím na seba niečo pohodlné (aby som mohla doslova utekať do školy) , zjem svoje cereálie s mliekom a idem. Neviem ako vy, ale ja som ráno úplne mimo. Trvá mi minimálne 20 minút kým sa po zvonení budíka zdvihnem z postele. V sprche ešte spím, tak mi trvá aj ďalších 20 minút. Potom už len v panike pobehujem po byte a hľadám veci.
      Väčšinou sa ani nemám čas namaľovať a ak áno, tak si zakryjem mejkapom kruhy pod očami, čierne bodky na nose, dám si lícenku, jednu vrstvu špirály a to je všetko.
      Do školy sa obliekam čo najpohodlnejšie, pretože tam niekedy strávim aj 10 hodín a jednoducho neznášam keď som síce skvele zladená a štýlová, ale nemám pohodlie.

      To je vlastne vysvetlenie toho, prečo je tu tak málo outfit postov. Jednoducho si myslím, že nie je čo ukázať, a ako dôkaz prikladám tieto fotky, urobené v stredu.


    Parmi les commentaires de l´article precedent, quelqu´un m´a ecrit que je n´ecris pas assez souvent sur mon blog. J´avoue, c´est vrai! Le probleme, c´est que pendant la semaine, je n´ai pas assez d´occasion pour prendre des photos et surtout, je trouve qu´il n´y a rien a vous montrer. Pour aller au lycee, je m´habille simplement, le but c´est que ce soit confortable.Le matin, j´ai du mal a me reveiller et je prends ma douche trop longtemps donc il ne me reste pas assez de temps pour choisir mes tenues et pour me maquiller. Voila pourquoi il n´y a pas d´articles tres souvent, mais je prefere la qualite de ce que je mets ici plutot que la quantite :)


6 komentárov:

  1. hlavně, že se cítíš dobře, to je ve škole (zvlášť když tam člověk sedí celý den) podle mě to nejdůležitější...na koho tam taky dělat dojem, že? :D
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. taška roxy?

    saschanitra.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty růžové conversky jsou skvělé. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. chápem Ťa, ja to tiež niekedy takto riešim- najmä keď som v škole do pol ôsmej večer :)

    GIVEAWAY u mňa:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Roulette fanatics can now take pleasure in a extremely 검증된 카지노 realistic 3D roulette wheel with true-to-life ball behaviours while appreciating the optimised-for-mobile consumer interface and fast loading. Roulette is very different from many different on line casino games, and it doesn’t use cards like 7 Card Stud or Blackjack. Instead, it’s all performed on a typically huge Roulette table. Now everyone knows of} the Roulette wheel, however this is only a tiny part of of} the table itself. The table presents loads of different betting opportunities. For example, you'll be able to|you possibly can} guess on the color or sure sections of the board.

    OdpovedaťOdstrániť