utorok 6. marca 2012

Party outfit

     V sobotu sme boli na párty, tak som sa predtým stihla odfotiť, ale ako vždy, detaily nevidno. Tentokrát sme mali všetci náramky podľa toho či sme zadaní alebo nie, je to celkom sranda vidieť, že kto je na tom ako! :)
   
    Okrem toho sa vám musím zveriť so svojou novou závislosťou - kozmetikou Yves Rocher. Odkedy mám kartičku verného zákazníka, chodia mi domov neuveriteľné zľavy (napríklad naposledy som si mohla vybrať nejaký produkt a dostať presne ten istý zadarmo.. a to som mohla tak urobiť hneď dvakrát + 40 % zľava na tie produkty.. alebo na iné, dá sa to kombinovať hociako..). Ešte k tomu som dostala darček nejakú ružovú baterku do tmy :D A mohla som si vziať aj budík (krásny!) za necelé 3 eurá ale to už som si povedala dosť, nebudem kupovať blbosti ktoré mi netreba.
     No a jasné že som sa zaregistrovala aj na stránke a hneď mi prišly kódy na zľavy.. Ako mám odolať keď môžem mať 4 laky na nechty, kozmetickú taštičku, farbu na líčka, mini špirálu, mini tiene, mini lesk na pery, peelingovú masku a ako darček 4 uzatvárateľné "košíky" na ukladanie kozmetiky + 3 vzorky parfémov za 14,60? :D
  
   Najbližší post bude recenzia na dva produkty od Yves Rocher.



19 komentárov:

  1. Sluší ti to, pěkné černé vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krasne su tie saty, aj celkovy outfit je pekny :)
    http://veronika-life-in-picture.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty si z košíc, nie? Alebo teda aspoň mám ten pocit, lebo ja som ťa registrovala keď si tu ešte žila:) teda z videnia si ťa viem zaradiť.. vtedy si mala myslím kratšie vlasy, a keď som ťa niekde v meste zahliadla stale som si povedala že aká kočka!:)
    máš krasnu tvaričku a nadherne vlasy:)
    pekný deň

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano som:) Tie kratsie vlasy, to uz je davno hehe, uz dva roky ich mam dost dlhe, ale v podstate uz druhy rok nie som doma :) a dakujem za kompliementy!

      Odstrániť
  4. jednoduche a pekne jako vzdy. Me se moc libi tvuj makeup....M*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lobovala bych za více tajemnosti. Nemusíš mít vůbec sexy oblečení, abys byla sexy. Jsem okouzlena, budu Tě také sledovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ta dopredu musim upozornit na to ze ja sa rada obliekam sexy, hlavne ked idem na party. Proste som nazoru ze kym som mlada a mam na to postavu tak na seba nechcem vesat oversized veci (ktore nemam rada, az budem starsia tak si decentneho oblecenia uzijem az az.Ja si proste nemyslim ze nosit vystrih je vulgarne a ze treba za kazdu cenu ukazat ze som slusne dievca:) A dakujem za kompliment!! :)

      Odstrániť
    2. Ne oversized. Uvažuju jak to lépe popsat. A určitě je to i věc individuálního vkusu. Na tobě se mi líbí věci k tělu, klidně i výstřih, ale už mi trochu nesedí vzory nebo prvky které poutají pozornost. Jsi sama o sobě hodně výrazná a kontrastní. Co já vím sexy může být pro každého něco jiného. Jsem se do toho nechtě zamotala :) Tady mi třeba přijde navíc náhrdelník a dost zdobné boty. Jinak krátká sukýnka OK. Halenka nevím. Možná jsem neměla psát sexy oblečení jako jednotlivé kusy, ale spíš sexy styling. Ale zas... je to tvůj blog, tak to ber jen jako názor jiného pozorovatele, ne jako frflání zapšklé protivy :)

      Odstrániť
    3. Tie topanky nosim vzdy len na diskoteku - su uplne super a je to jedina prilezitost kde si to mozem vziat, flitre kamienky a ine veci sa proste najlepsie hodia tam! :) A bez nahrdelniku bol moj outfit taky fadny, asi preto ze bol cely cierny.

      Odstrániť
  6. krásný outfit,ty máš prostě skvělý styl :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krasny outfit a uzasne profesionalni make-up = moc velka kocka!
    Mas moc fajn blog, hned se radim mezi followery.

    www.chicsicily.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc se mi líbíš na poslední fotce, jak máš culík :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. si kočka, si kočka, si kočka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. super topánky!! inak srdečne ťa pozývam na môj blog kde prebieha giveaway o lak, tiene a náramky :) http://kristinafox.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť