nedeľa 16. februára 2014

Valentínsky víkend

Viem, že veľa ľudí Valentín ako sviatok neuznáva, no ja som takého názoru že každá príležitosť na oslavu je dobrá!:) Vôbec by mi nevadilo mať takýchto výnimočných dní v roku viac.. Jasné, môžeme si tú lásku prejavovať každý deň v roku, no trošku sa nahodiť a ísť do kina či do reštaurácie alebo robiť jednoducho niečo iné, než to, čo robíme bežne, je pre mňa príjemným osviežením všedných dní.



Nanešťastie som bola 14. až do 22:00 v práci, takže sme sa s priateľom dohodli, že pôjdeme do reštaurácie až v sobotu. Priateľ po mňa prišiel do práce a doma na mňa čakala krabička Raffeala (NAJLEPŠIA sladkosť aká existuje) a večera! :) Pripravil nám tagliatelle s kuracím mäsom na kokosovo-vanilkovej omáčke. Mňam! A za tým jeden kokosový dezert.




V sobotu sme sa nakoniec vybrali do ázijskej reštaurácie. Na stôl sme čakali HODINU aj niečo v rade ako vo filmoch. Uff. Už som myslela že to vzdám!:) Vo Francúzsku sa v dobrých reštauráciách čaká, no táto bola dosť priemerná, takže sme si nakoniec povedali že tá hodina čakania za to ani nestála.




V sobotu som vyvetrala moje špeciálne valentínske tričko kúpené pred pár dňami v Bershke. Samozrejme, nebudem ho nosiť iba na Valentína ale hodilo sa :) Dala som si dokonca aj umelé mihalnice, ktoré inak veľmi rada nenosím, pretože mi vadia, no keď sa dobre nalepia, tak ich ani necítiť.





 Dnes sme sa pre zmenu boli prejsť v jednom mestečku a poprechádzať sa na pláži. V nedeľu sú tam akurát trhy takže to tam neskutočne voňalo a všade bolo veľa ľudí, no hlavne veľa syrov, zeleniny, korenín a iných dobrých vecí.






Teraz však už späť do reality k učeniu, upratovaniu bytu a iným nezaujímavým činnostiam.


Ako ste trávili valentínsky deň vy? :) <3

23 komentárov:

  1. Úplně se ztotožnuju s tvým názorem. Fotky boží a ty..achjo,to už ani nejde vystihnout,jak jsi nadpozemsky krásná!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. rúž sa mi veľmi páči :) a máš krásne oči! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi ti to pristalo, hlavne ten červený rúž je dokonalý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kokosovo-vanilková omáčka s kuřecím? to zní skvěle!:) nepřidáš recept?:D jinak super článek:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No bohužiaľ netuším kde ten recept priateľ našiel a aj tak by to bolo po francúzsky :P Skús zadať do googlu kuracie s kokosovo-vanilkovou omáčkou malo by ti to nájsť nejaké podobné recepty :)

      Odstrániť
  5. teda! tobě to sluší :) šíleně krásný fotky, můj víkend byl krásný <3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na tej prvej fotke si neskutočne krásna! :) Ja som nijako špeciálne Valentína neoslavovala, mali sme piatok ako každý iný, ale aj tak bol fajn :)
    BeautyMissfits

    OdpovedaťOdstrániť
  7. na prvej fotke máš super farbu očí :-) taká hnedo červená ;-D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. jezisi ty sa tam prihlas ked budu natacas snehulienku a 7 trpaslikov....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to sa len fotak zblaznil, v skutocnosti az taka bleda nie som, ta fotka kde som odfotena zblizka vystihuje realitu ovela lepsie:)

      Odstrániť
  9. Ďakujem vám všetkým za krásne komentáre! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já Valentýna vždycky hrozně nesnášela kvůli té jeho komerčnosti... ale když tak čtu Tvá slova...nenapadlo mě se na to podívat z tohoto úhlu-jako na den, který trochu ozvláštní tu jinak šedou mlhu všechních dní :) Hezký článek, na restauraci bych asi hodinu čekat nevydržela :D A moc Ti to sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tie mihalnice su super. Nikdy som neskusala umele, ale navnadila si ma.:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. krásne fotky! :)
    ten valentínsky look je nádherný <33

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Si nádherná ! :)
    A tvoj blog je pre mňa bezkonkurenčne najlepší.. som rada že som ťa našla :)

    msjessiik.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Líčení luxus ale to jídlo nevypadá moc dobře :D Nic ve zlem, a to druhý bylo all you can eat? Že tam vidím smíchaná tak 3 jídla. To já poslední dobou jsem se zaměřila na takové zdravější jídlo a už ani do restaurací moc nechodím.

    OdpovedaťOdstrániť