nedeľa 15. januára 2012

Le 15 janvier.

 Vcera v noci sme sa boli pozriet na jednu novootvorenu diskoteku. Hudba bola otrasna, takze som ani netancovala. Niekedy nechapem tych Dj-ov, na parkete nikto, alebo ked aj, ti co su tam tak sa len nepritomne a nijako pokyvkavaju do rytmu, pretoze ten skvely didzej pusta nieco typu  bum, bam, bam bam... Bez melodie, ako keby sa mu zaseklo cd. Chapem, ze chce prejavit svoju "kreativitu" a kvality dobreho didzeja, ale preboha, my sa chceme bavit!!

Co sa tyka obliekania dievcat, to uz ani nestoji za rec. 90 % z nich ma tricko bez ramienok, samozrejme s podprsenkou, ktorej ramienka sa ani nepokusaju skryt.

Ja som mala trosku problem s vyberom oblecenia. Zo vsetkych obtiahnutych siat mi totiz na bokoch vykukaju hory tuku, ktore sa len tak zakryt nedaju. Asi by som sa mala zacat naplno venovat  Zumbe :)




16 komentárov:

  1. Tie saty su uzasne! Skade su? este ich nie je dostat?:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Z Terranovy. A myslim ze uz nie :/ Kupovala som ich niekedy v lete

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ta poslední fotka mi neuvěřitelně připomíná makeup z Black Swan ;) =)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tohle je super výběr, alespoň nejsi tuctovka v davu a navíc je to decentní, ale zárověň sexy ;)
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tenhle článek mi mluví z duše! V pátek jsem taky byla na diskotéce, DJ hrál zezačátku to nudný tuc-tuc a nikdo netancoval, když začal hrát hitovky z rádií, hned se to rozjelo, je to možná smutný, ale je to tak. Hezký outfit, to bych si na sebe klidně vzala taky. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ahoj! asi nebudu prvni kdo te o to pozada,ale nechtela by ses nekdy zminit co ve Francii studujes a jak ses tam dostala? Myslim ze by to ocenilo hodne z nas ctenarek :) dekuju a drzim palecky at se ti dari jako doposud :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dakujem pekne vsetkym! No a s tou skolou prisla poznamka prave vhod pretoze som prave premyslala nad jednym takym clankom, potrebujem totiz s niecim poradit, takze najblizsi clanok asi bude o tom.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Myslela som, že dievčatá vo Fr. sa obliekajú lepšie, ale ako čítam, tak to nie je nič moc. Nepozerali tam po tebe? :) Máš skvelé topánky a líčenie je na jednotku :).

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Aaaale kdeze Becca, to sa iba hovori, tak isto je to s francuzskym jedlom. A pozerali po mne hlavne holky, ani sa to nepokusali zakryt, take premeriavacie pohlady :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. z toho si nic nedelej, hlavne bud nadale sama sebou! to proto ti to tak slusi ;) uz se tesim na ten clanek o Fr!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. pekneee!:)
    http://fraisesdeluxe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Skvělý outfit a to líčeni je dokonalý :)!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. :D Jsem se pobavila, prý hory tuku! A kde, prosimtě??? Kdyby byli všichni tak "tlustí" jako ty, to by byl svět krásný! :))))) Moc Ti to sluší!

    http://cinderellasnuts.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť