piatok 20. januára 2012

Kozmetika a iné

  Chcela by som vám ukázať nejaké nové veci ktoré sa mi za posledný mesiac doma nazbierali. Vopred sa ospravedlňujem za kvalitu fotiek ale : 1.) Na Silvestra som rozbila displej na foťáku takže vidím len polovicu toho čo fotím:(  2.) Nechápem prečo, ale bez blesku môj foťák neurobí ani jednu ostrú fotku. Teda pokiaľ to nedám na niečo pevné a nestlačím samospúšť. Takže mám fotky buď príliš osvetlené, krivé alebo rozmazané.Ak niekto vie ako na to tak poprosím o radu.



  Vo Francúzsku začali niekedy minulý týždeň zľavy. Potrvajú do 14. februára. Už teraz však v obchodoch nič nie je. Stihla som však ísť do Yves Rocher kde je na všetky produkty zľava 50 % . Kúpila som si tam make-up ktorý je na fotke a masku na pleť (ale to len kvôli tomu že kartou sa dalo platiť až od 10 eur O:-)). Inak odtiaľ produkty veľmi nekupujem. Produkty sú fajn ale zasa ani nič extra, nie som si istá či zodpovedajú cene.

  Make-up stál pôvodne nejakých 16 eur takže som ho mala za osem. Nechala som si poradiť čo sa týka farby, a keď som ho doma vyskúšala, tak som zistila že by sa mi hodil o odtieň svetlejší. Inak kvalita je priemerná, treba ho naniesť viac inak sa robia fleky a krycia schopnosť je mizerná. Hodí na skôr ako ľahký make-up na leto.

  Masku na tvár som vyskúšala, je fajn. Neviem čo k tomu viac napísať lebo všeobecne všetky masky nepoužívam a nemyslím si že robia zázraky, maximálne majú 15 minútový efekt hladkej pleti.

  Krém na fotke je z iného obchodu, tam mali tiež zľavy, tento krém stojí pôvodne cez 8 eur, ja som ho kúpila za 4. Vonia úplne neuveriteľne!

  No a nakoniec som nemala čo robiť kým som čakala v rade pri pokladni tak som schmatla na skúšku tento suchý šampón. Ešte nikdy som žiadny nevyskúšala, tak dúfam, že tento ma zachráni až ráno zaspím a konečne nebudem musieť ísť do školy s mastnými vlasmi v gumičke. ;)
 
  Tieto darčeky som dostala na Vianoce, alebo teda presnejšie až dva týždne po nich, tak ich ukazujem až teraz. Kto pozná hraciu konzolu Wii ( niečo ako PlayStation a pod.), tak toto sú hry ktoré som veľmi chcela - Juste Dance 2 a 3 a Zumba z ktorej sa teším najviac! Aj ked musím vám povedať že som na Slovensku tancovala latinsko-americké tance.. A tie choreografie zumby nie sú práve najľahšie!
 

 
   A od svokry som dostala okrem iného aj túto multifunkčnú paletku z Marrionaud !

7 komentárov:

  1. Tak tu hru na wii zumbu bych potřebovala abych konečně zhubla :((

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tu zumbu mám a je to výborné!tančím to pomalu každý den a mám v plánu si koupit dvojku, mají tam být písničky od Nicole Scherzinger a Pitbulla takže se těším že nebudu muset tančit na takové ty typické zumba písničky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkné věci, ta paletka je super. Já používala dříve dost věcí od YR a skoro se vším jsem byla spokojená. Stále používám korektor a nemůžu si ho vynachválit - udělá podle mě stejnou službu jako Touché Éclat od YSL.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jej..tak to máš teda super svokru :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Maska yves rocher je skvělá! :)

    K.

    http://paninky.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. myslím že si to vyfotila pěkně,.... tu masku od YR miluju,... a ta paleta stínů je taky skvělá

    na mém blogu zrovna probíhá giveaway, třeba se budeš chtít zúčatnit :-) http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. paletka je neuvěřitelně super!

    http://monikahoffova.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť