sobota 29. októbra 2011

Paris

Vcerajsi den v Parizi s mojim priatelom bol fakt uzasny! Zboznujem prechadzat sa po Parizi, kupit si nejake rychle obcerstvenie, sediet v parkoch, sledovat ludi.. Boli sme sa prejst ku Eiffelovke, jest v McDonalde, nevynechali sme ani Apple store (:D) a Louvre (Mona Lisa je ovela mensia nez som si myslela!A jej pohlad vas naozaj prenasleduje nech ste kdekolvek.). Este k tomu sme tie listky do Louvru mali zadarmo, zastavili ma take mlade holky hovoriace anglicky, ze mi daruju listky, tak preco nie? :)Vecer sme boli v jednej velmi peknej cinskej restauracii s karaoke.Malo to jedinu nevyhodu - neobmedzene mnozstvo jedla. A ja, samozrejme, som chcela vsetko ochutnat, takze som odtial odchadzala ako balon.

Musim ale povedat, ze som stravila dost casu pozorovanim ludi, a mozem potvrdit, ze moda v parizskych uliciach vobec nie je taka, ako sa o nej vsade basni. Dobre oblecene zeny stretnete jedine pred tymi najdrahsimi obchodmi , aj to ako-ktora, inak je to dost chabe.

Hier j'ai passe une journee magnifique avec mon cheri a Paris. J'aime bien me promener dans les rues de Paris.. On a ete voir la tour Eiffel, manger au macdo, on a meme ete au Apple store (:D), et au Louvre ( Mona Lisa est vraiment tres petite!). 
Mais je peux pas dire que la mode parisienne est meilleure qu'en Slovaquie. Les femmes bien habillees, on les trouve seulement devant les magasins les plus chers, sinon le styl parisien ne vaut pas grande chose.








6 komentárov:

  1. máš krásné botky "lakovaky" :-) a s přítelem jste krásná dvojka ;-) Paříž mě také nadchla!!! je tam nádherně! a u Mony Lisy byl takový dav, že jsem si ji nestačila ani moc prohlédnout:-))) takže díky za fotku :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sluší ti to černovlásky jsou nejlepší :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ha aj ja to vzdy hovorim Marie-Anchele!! :D

    Dakujem Báirbre :) Moj priatel sa tiez nedostal ku Mone Lise, len ja som sa predrala dopredu kedze som taka malinka :P

    OdpovedaťOdstrániť
  4. juj..ten Paríž ti škaredo závidím :D:D a inak pekný outfit :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Závidím ti tu Paříž! :) Doufám, že se jednou taky dostanu k (do) Louvru! :D Tobě to moc sluší, ten svetýrek je rozkošnej!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dobrý den, četla Vami psaný článek, zaujal mě.Do Paříže jedem na poznávacím zájezdu. Dostali jsme od dětí dárek, týdenní pobyt v Paříži, doprava letecky. Teď řešíme parkování u letiště Praze. Prohlížela webové stránky a na jedněch stránkách jsem objevila zde parkování, můžem se zeptat, máte z tímto parkovištěm zkušenost. Díky.

    Odpovědět

    OdpovedaťOdstrániť