piatok 14. októbra 2011

Happy birthday to ME! :D

Vcera som mala narodeniny, a hadajte co som dostala?!! NOVY FOTAK! <3 To som si najviac priala!Vobec som to necakala, kedze som vo Francuzsku tak darceky od rodiny nedostavam, len od priatela a tento rok som dostala aj darceky aj od svokry a jeho maleho brata :) Oslava bude az zajtra. Dnes som si ako darcek dala to ze som nesla do skoly. Po vcerajsom sialenom narodeninovom dni, ked sa mi v noci snivalo o tom ze som zomrela, rano som stupila do vtacieho trusu ktory sme mali v kupelni vdaka otvorenemu stresnemu oknu,bola som v skole od osmej rana do siestej vecera  a vecer som hladala po byte darceky, to bolo fakt potrebne.

Ale ospravedlnujem sa, s fotakom sa zatial velmi nekamaratim, je dost citlivy a ja nejakym zazrakom vzdy zatrasiem rukou ked stlacam gombik na fotenie, takze vacsinou su moje fotky rozmazane :D

Hier c´etait mon anniversaire et j´ai recu le meilleur cadeau - UN APPAREIL PHOTO ROSE de mon cheri! Je m´attandais pas du tout a ca!! Et j´ai aussi des cadeaux de ma belle-mere et le petit-frere de mon copain :)) Et en plus je me suis offerte un cadeau aussi - ne pas aller en cours aujourd´hui. :P Mais pour l´instant j´ai un peu du mal a prendre des photos avec cet appareil alors les photos ne sont pas super claires.






5 komentárov:

  1. Tak přeju všechno nejlepší! :) Já si chystám foťáček nadělit k Vánocům, tak uvidíme, nakolik bude štědrý a co z toho bude.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. sice odozděně, ale všechno nejlepší :-) máš moc pěkně namalované oči, ten nový trend jsem už zkoušela a nevypadalo to špatně :)
    http://baruskanty.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všechno nejlepší! :)
    A jsi moc krásná fakt moc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jsi nááááádherná! Čím jsi natáčela ty vlasy?

    OdpovedaťOdstrániť