sobota 8. októbra 2011

Le 8 octobre.

Este rano som si myslela, ze dnes nic nebudem robit, no nakoniec som sa vobec nenudila :) Presvedcila som priatela aby ma odviezol do mesta Cholet (kedze v nasom minimestecku nic take nemame) a konecne som bola v Sephore a velmi rychlo aj v niekolkych obchodoch. V Sephore som si chcela kupit tiene na smoky eyes z limitovanej edicie ktore som videla vo francuzskej Elle. Ked som vsak videla cenu, hned som si to rozmyslela. 40 eur za malinku paletku tienov mi prislo dost tak som sa poobzerala a kupila dve malickosti - ruz (uplne prvy ruz ktory som si kedy kupila!) a lak krasnej modrej farby ktora sa mi nejak zacala pacit. :) Ten ruz je uplne jemny slabulinko ruzovy, okrem tejto farby sa mi ozaj ziadna ina nehodi.

Ce matin j´ai pense que je vais rien faire aujourd´hui, mais finallement je me suis pas du tout ennuyee ;) J´ai ete a Cholet avec mon copain pour acheter une palette pour Smoky Eyes d´une edition limitee et j´ai vite fait quelques magasins. Malheureusement je n´ai pas achete la palette parce qu´elle coute 40 euros (!!!)..Mais j´ai achete un rouge (couleur rose claire) et un verni bleu-fonce (j´adore cette couleur).

Toto je ta paletka smoky eyes:
Tu je moj skromny nakup:

Tuto vonavku milujem a musim ju mat! <3 / J´adore ce parfum !!! Je dois l´avoir!
A este sme sa zastavili na kolotococh, vystrelili sme si jednu plysovu kravu ktoru som nazvala Chloe.. A samozrejme ze sme boli v McDonalde! / Apres on a ete a la fete foraine et on a gagne une petite vache que j´ai nomme Chloe! =) Et bien sur on a dinne au Macdo..

 
Chloe =) 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára