utorok 14. februára 2017

Fifty Shades & Short hair


Už ste sa niekedy zamysleli nad tým, ako by ste vyzerali s krátkymi vlasmi? Ja som si včera narýchlo vytvorila tieto fake short hair a aspoň som sa utvrdila v tom, že si vlasy nakrátko v najbližšej dobe určite neostrihám. Možno to raz príde vekom :)

Aj ja som sa nechala uniesť už druhou vlnou Fifty Shades, takže som si skúsila líčenie v sivých tónoch. Kombinácia krátkych vlasov a tohto líčenia mi pripadá naozaj zvláštna a na fotkách som sa ledva spoznala. Vyskúšať však treba všetko :)

8 komentárov:

  1. Tak takto mozes ist von na halloween. Nalakalo ma to. Neprehanam. Ten make up je moc silny tie vlasy este beriem, ale nepristanu ti kratke...
    Ty si aj beztak vyrazna nepotrebujes vela toho mat na tvari....Uf, a viac ma uz nelakaj...:-).Nastastie si to len skusala siva nie je farba stvorena pre teba....A ja, ze sa dockam ruzovej ved je Valentina...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale nepreháňaj :D Veď sama hovorím že to je dosť zvláštne, tiež som sa v tom necítila práve najlepšie. A s rozpustenými vlasmi a svetlým rúžom to vyzeralo v pohode :)

      Odstrániť
  2. aj ja som ťa ledva spoznala :) ale je to podľa mňa brutálne! :) tie oči sa mi veľmi páčia :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podle mě to nevypadá vůbec špatně, nemůžu teda říct, že bych si něco takového dokázala představit na sobě, ale tobě to docela sluší :) Můžu se zeptat, jaké jsi použila líčení? Případně mohla bys k němu doporučit nějaké
    takové podobné produkty? Děkuji :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chtěla jsem se zeptat, jaké produkty jsi použila k úpravě vlasů, můžeš doporučit třeba něco přímo
      odtud?

      Odstrániť
  4. Zdravím, zajímavý článek. Dlouho se potýkám problém vypadáváním vlasů. Zkusila jsem všemožné přípravky na vlasy . A jsem přistoupila na drastické řešení,dala jsem se ostříhat úplně na krátko. Na netu jsem našla webové stránky tady a začala jsem uvažovat o této pomoci. Přeji hezký den.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dobrý den, na mateřské dovolené jsem začala s prodejem přírodní kosmetiky, pořídila jsem si e-shop. Aby o mém e-shopu vědělo. Na webových stránkách zde mi poradili co a jak . A můj e-shop s přírodní kosmetikou začal prosperovat. Přeji překrásný den.

    OdpovedaťOdstrániť