piatok 23. januára 2015

{New in} Ázijská kozmetika & Glossybox UK




Kozmetické krabičky zbožňujem a vo Francúzsku som vyskúšala snáď všetky, ktoré tam boli dostupné. Moja najobľúbenejšia bola vždy tá od Glossyboxu, no všade som čítala o tom ako je tá francúzska verzia nanič oproti zahraničným. Chcela som sa o tom presvedčit na vlastné oči a preto som si objednala glossybox tu v Anglicku! :) A sklamaná som teda neostala. 

Po novom roku som v schránke na moje prekvapenie našla ešte jeden box ktoré mi poslali moje francúzske kamarátky. Všetko bolo síce zabalené v krabičke od Meme boxu ktorý sa špecializuje na kórejskú kozmetiku no našla som si tam aj jednu paletku od Sephory takže kamarátky mi zrejme pomiešali viacero produktov a všetko to poslali v tom boxe. Ako uvidíte na fotkách tak podľa obalu daných produktov bolo hneď vidno ktoré z nich sú tie kórejské :)




Glossybox obsahoval:

- hnedú ceruzku na oči značky MeMeMe

- rozjasňovač značky Jelly Pong Pong

- tonikum značky Kueshi

- bio balzam na pery 

- blush značky Nicka K v ružovej farbe

- darčekovú kartu v hodnote 25 libier na jeden food box (ktorý stojí najmenej 34 libier! Ale lepšie ako nič :D)

S boxom som tento mesiac veľmi spokojná, všetky produkty boli full size a použijem určite každý jeden z nich. To ružové tonikum vonia neskutočne dobre a hneď na druhom mieste po vode je v zložení aloe vera juice takže spokojnosť! A hnedú ceruzku na oči som si práve plánovala kúpiť tiež. Pokračujem teda s glossyboxom aj vo Februári. 




V moje od kamarátiek som okrem iného našla z kórejskej kozmetiky toto:

- balzam na pery v ktorom je na dne zaliaty umelý štvortlístok

- očné tiene modrej farby (tmavomodrá, svetlomodrá a biela)

- ovocné sérum na pleť 

- krém na ruky s obalom v tvare jablka


Všetky tieto produkty majú dosť špecifický roztomilý obal :) Hlavne to jablko ma prekvapilo! Vitamínové sérum používam ráno aj večer a tiež vonia neskutočne. Aj by som kamarátkam ešte raz poďakovala takto cez blog no nič by po slovensky nerozumeli moje zlaté :D 





Včera som tiež dostala od priateľa tieto krásne ruže za jeden úspech no o tom vám poviem neskôr :)




Odoberáte ešte nejaké boxy? Alebo ste to skúsili a nepáčilo sa vám to?




7 komentárov:

  1. Zvláště ten Glossybox vypadá super, rozhodně mně zaujal víc než Ladybox - i když ten se mi ze začátku hodně líbil, ale jeho kvalita (podle mě) poslední dobou trochu klesá :/ Ale ten Glossybox vypadá opravdu skvěle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi sa mi páčia hlavne tie obaly, krásne to vyzerá :)
    Beaute Caresse

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odoberala som glossybox. Nemecky. Po prihlaseni clovek vyplnil profil, aku ma plet a priblizne co by rad pouzival, ci prirodnu kozmetiku, prekvapenie ale je to jedno. Ale velmi ma stvali tie velke zasoby. Ja som taky typ, ze mna stvu plne skrinky, takisto plny byt zbytocnosti, lebo potom som z toho nervozna. Tak som to odhlasila...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kúpila by som to už len kvôli obalom, suu krasne !! :)
    Kam sa hrabe Ladybox..

    http://shadesofjessica.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je super, udělala by mi radost :). Já si kdysi kupovala Ladybox, ale uz me to nejak omezelo :/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Chcela som sa ta opytat, ci nezvazujes pomenit trosku temy blogu od sminiek a outfitov smerom na ine temy, napr. viac ten birmingham alebo juzne francuzsko kde posobis mi tu trosku chyba.

    OdpovedaťOdstrániť