sobota 17. januára 2015

Ako (ne)začať nový rok & Fotky z Paríža



Druhý tohtoročný článok! Nezačínam veľmi dobre ale má to svoje dôvody. Ako naschvál som deň pred Silvestrom ochorela takže namiesto polnočného romantického bozku pod Ajfelovkou bol z toho nakoniec polnočný bozk pred telkou a v ruke detské šampanské. Urobili sme si ale skvelú večeru a hlavné je, že sme boli s priateľom spolu. 

Chcela som vám pripraviť článok so súhrnom roka 2014 a predsavzatiami na 2015 ako minulý rok, no nakoniec som na blog kvôli chorobe vôbec nemala náladu.

2. Januára sme sa vrátili do Anglicka a mne hneď začalo skúškové :( Končí sa mi až v pondelok takže už mám toho viac ako dosť a čakám, kým bude po všetkom. Počas skúškového sa vždy zahrabem doma a v podstate nič nerobím. 90% času trávim prokrastináciou a 10% učením sa. Ešteže mám jeden užitočný dar ktorý mi umožňuje učit sa dosť rýchlo takže väčšinou sa zvládnem naučit na skúšku za jeden deň (niekedy dva ak je toho veľa) a to nesrandujem! :D Jasné, záleží od toho čo študujete, na medicíne, práve a pod. by som macherku nerobila inak by som neprešla, no zatiaľ to pre mňa vždy fungovalo, či už na základnej, na strednej, na mature alebo na skúškach :)

Rozhodla som sa že vám aspoň ukážem pár fotiek z Paríža. Prišli tam za nami kamaráti takže sme sa zahrali na turistov a Eiffelovka sa mi páčiť aj tak neprestane ani keby som sa na ňu išla pozrieť miliónkrát! <3




Vianočný stromček v Galéries la Fayette. Tento rok bol dosť farebný!



L'arc de Triomphe


Ladurée



Notre Dame





U Paula sa stojí rad až vonku ako na banány! :))




MAC a príliš veľa rúžov na to aby som si vybrala za menej ako tri hodiny


Dosť ma zaujali tieto štetce ktoré vyzerajú ako zubné kefky. Rada by som ich vyskúšala! Boli neskutočne husté


6 komentárov:

  1. Radosť pozerať na tie fotky! Držíme palce na skúškovom, vieme čo to obnáša a zároveň v dobrom závidíme Paríž :)
    Katik a Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krasa. A co ta parizska kava, chutila ti? Ja som bola vo Francuzsku z ich kavy velmi sklamana a v Parizi uz uplne. Fakt sme potom uz chodili na kavu radsej k talianovi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja kavu nepijem ja som si objednala ten makaron :D A uz len to ze ta kava stala 7 eur a bola to obycajna priemerna kava ma uplne dostalo!

      Odstrániť
  3. milujem Paríž a tvoje fotky sú krásne ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zdravím, zajímavé čtení. Moje přání bylo, podívat se do Paříže. Letos toto se mi splnilo. S manželem jsme si zajistili prodloužený víkend ve zmíněné Paříži. Odlet byl Prahy. Jen jsme si museli zařídit parkování auta. To jsme našli na internetu na těchto webových stránkách. Paříž je nádherná. Pěkný den

    OdpovedaťOdstrániť