utorok 20. januára 2015

Banana milkshake



Čauky mňauky dievčatá a chlapci! :) Alebo čafko kakafko a mohla by som takto pokračovať a vytiahnuť kopec  trápnych "originálnych" pozdravov ktoré som používala keď som bola mladšia. K tomuto návratu do minulosti ma inšpirovali práve dnešné fotky, na ktorých mám účes ktorý som veľmi rada nosila na prvom stupni základnej školy.

Už dlhšie som zháňala nejaký pekný hrnček do ktorého si každé ráno nalejem môj banánový milkshake a zrazu som na jeden taký natrafila v New Looku! Úplne podľa mojich predstáv! Musela som vám ho odfotiť :))

Milkshaky pijem na raňajky dosť často. Väčšinou nie som ráno hneď po prebudení hladná a v tom prípade to riešim aspoň takto. Urobím si jednoduchý banánový milkshake:

  • - 1 banán
  • - 250 ml sójového/mandľového/normálneho mlieka
  • - lyžička medu
  • - občas pridám nejaké iné ovocie, najlepšie mrazené lesné plody


Všetko pomixujem a je to! A hlavne je to rýchle, jednuduché a môžete to popíjať popri tom ako sa maľujete ak náhodou ako ja každé ráno nestíhate.

Čo raňajkujete vy keď nestíhate? Alebo naopak stíhate?












5 komentárov:

  1. Práve si mi pripomenula, ako veľmi mi na Slovensku chýba New Look... Na raňajky som zaťažená, takže radšej vynechám niečo iné, ak nestíham:) Domáci milkshake som ešte neskúšala, dobrý nápad:) **DAY by DAY**

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja keď nestíham, neraňajkujem, niekedy vydržím až do obeda, ale potom tie večere sú strašne ťažkééé.. vtedy jem všetko.. ale snažím sa to zmeniť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Joooj, je to pekne, ale nechcelo by sa mi umyvat tu slamku, vrchnak a potom pohar. Pre mna lenivejsich v domacnosti to urobi obycajny pohar a umyvacka riadu. A potom mam rada ak mam koktail v priesvitnom skle...Prepac, ale z mojho pohladu zbytocne vyhodene peniaze.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. já si různými milkshaky a smoothie zpříjemňuji rána, když mám čas a nikam nemusím :) když nestíhám tak bohužel nic, ale naštěstí si raději přivstanu, protože bez snídaně nedokážu fungovat :D

    jsi roztomilá! :))

    OdpovedaťOdstrániť