nedeľa 8. septembra 2013

Le 8 septembre 2013.

           Ahojte! :)  Včera sme sa boli s priateľom pozrieť na Salón zvierat v mestečku Palavas les Flots ktoré je asi 15 minút vzdialené od meste kde chodím (až od zajtra) do školy. Bolo tam veľa šteniatok a mačiatok a ja som z toho bola v siedmom nebi.
           Počasie nebolo vôbec pekné, čo určite uvidíte aj na fotkách. Mám na nich hrozné vlasy, ale naozaj som sa ráno učesala! :D Neviem čo sa s nimi cez deň stalo... K tomu ten morský vietor a bolo to ešte horšie.
           Sukňu ktorú mám na sebe ste už videli v predošlom poste v čiernej farbe. Keď som na oasap.com videla, že majú tieto sukne vo viacerých farbách tak som neváhala a objednala som si dve pretože som tento štýl sukne hľadala už dlho. Momentálne ich majú za 15 dolárov (link  TU )čo je vcelku prijateľná cena. Len netreba očakávať kvalitné materiály, tak ako pri všetkých čínskych e-shopoch. Topánky som ulovila v H&Mku za 3 eurá v zľavách, takže mám taký pocit, že cena môjho outfitu nepresahuje 20 eur :D 







Tá mačacia čelenka dosť budila pozornosť okoloidúcich.. Ľudia sa za mnou otáčali, a v jednom obchode mi predavačka povedala že to je super a že aj ona chce takú:)


Sukňa:  oasap
Tričko: H&M
Čelenka: oasap 
Topánky: H&M
Hodinky: Claire´s


14 komentárov:

  1. Tenhle tvar sukně je fajn, musí to být pohodlné, ale žádnou takovou nevlastním. Vůbec se nerozčiluj nad vlasy .. máš je super a k tomu to líčení a čelenka s oušky.. kočka:)*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jéj aká si tu krásna :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. červená ti naozaj veľmi pristane :))
    a čelenka je roztomilááá :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Perfektný outfit. Vyzeráš skvelo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. teda! když jsem ten outfit uviděla tak jsem si jen řekla že tu sukni si musím pořídít! je to naprosto nádherně sladěné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ked tak nad tym rozmyslam, ja v poslednej dobe nosim vlastne len takyto typ sukni, uplne som si ich zamilovala. :) Pristane ti to. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ta čelenka je hustá! :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. červená ti neskutočne pristane, a nemyslím si že by sa za tebou otáčali len kvôli čelenke:)) vyzeráš skvelo

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tieto vlasy ti fakt pristanú, čierne si už nedávaj! :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. teda jestli takhle vypadají hrozné vlasy, tak potom nevím :D nádherná jsi a neskutečně Ti to zase sluší. ty ouška jsou roztomilý!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tie vlasy sú krááásne, moc chválim :) ako si dosiahla takú farbu, keď si predtým mala čierne vlásky? Fakt ti to sekne

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Budem asi jedina, ale nova farba vlasov sa mi fakt ze moc nepaci.
    Ta cierna bola taka stylova, vyzerala si tak vynimocne a tato nova to cele pokazila, rysavo-hneda no co ja viem, ak chces vyzerat tak obycajne, tak potom ok ale budes musiet davat pozor na farby oblecenia aby to ladilo co s tou ciernou nebol problem. ako experiment je to ok ale dlhodobo by som dala tu ciernu alebo potom farbu vlasov ako angelina jolie (co predpokladam je aj tvoja vlastna) a ziadnu cervenkastu. Nic v zlom ved uz ma asi budes poznat, zdravim do Francuzska z Nemecka :o) maj sa!

    OdpovedaťOdstrániť