streda 26. decembra 2012

Čo som dostala na Vianoce

      Keďže teraz každý na blogoch publikuje čo dostal na Vianoce tak aj ja som sa rozhodla že takýto článok napíšem, pretože ma to veľmi baví čítať na iných blogoch :)  Asi to nebude také zaujímavé ako inde, nemám toho nejak extra veľa keďže som tento rok nebola na Vianoce doma ale u priateľovej rodiny ale aj tak sa mi nazbierali darčeky a som za nich veľmi veľmi vďačná <3 A hlavne som s nimi veľmi spokojná, nie je jediný ktorý by sa mi páčil menej ako druhý.. Vianoce boli veľmi pekné no zbehlo to strašne rýchlo.. Nebola som síce doma a moja rodina mi veľmi chýbala no aj tak som zažila skvelú rodinnú pohodu a vianočnú atmosféru. Chýbal mi hlavne sneh a typické vianočné filmy ktoré pozeráme každý rok ako Tri oriešky pre Popolušku, Mrázik, Sám doma.. Rodinke som pripravila zemiakový šalát s rezňami (ryby nejem takže bohužial nahrádzam kuracím mäsom) a napiekla som koláče. Myslím si však že Francúzom trošku chýbajú tradície a tradičné vianočné jedlá. Na Vianoce jedia lososa, slimáky, krevety, ústrice, pečienkovú nátierku a iné a ako dezert majú "Bûche de Noël" čo je obyčajný závin akejkoľvek chuti a väčšinou aj makaróny.

Upiekla som tonu muffiniek
Darčeky som balila do papiera s Hello Kitty :)




No a ide sa na darčeky.. !:) Bola som úplne prekvapená, že každý mi dal nejaký darček..

Les Cascades de Rochas od priateľovej babky.. Vonia to prekrásne!!! <3 Ako citrusové plody, zbožňujem svieže ovocné vône.

Darčekové balenie Loverdose, parfému o ktorom snívam už nejaký ten čas od priateľovho otca. V balení je aj malý sprchový gél a telové mlieko.


Dvd môjho obľúbeného filmu od priateľa.
Limitovaná vianočná edícia Glossyboxu (beautybox) od priateľa. Zdroj fotky :http://mabulledefolie.blogspot.fr/2012/12/la-glossybox-edition-speciale-en-or.html. Vlastnú fotku nemám pretože som box som dostala už skôr a nemám ho so sebou. 
Darčeková karta od priateľovej tety a strýka.



Kabelka zo Zary ktorú budem nosiť do školy pretože je veľká a praktická! :) Kúpila som si ju sama ako darček :D


Peniažky a čokolády od priateľovho dedka...
Ešte ma čaká jeden darček od "svokry" tak ho asi neskôr pridám.
Dúfam, že mi napíšete čo ste dostali VY!!! :)

35 komentárov:

  1. takže ty vlastne máš priateľa vo Francúzsku a pritom tam aj študuješ alebo ako to je? prepáč, mám v tom kúsok zmätok :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja :D
      ale nádherné veci ;)

      Odstrániť
    2. No nie je to komplikované proste všetko okrem rodiny mám vo Fr :D Teda priateľa aj školu.. Priateľ je Francúz a bývame spolu. To je asi tak všetko :)

      Odstrániť
  2. brala bych všechno :)))
    a jsi moc hezkej Santa ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné dárečky, celá přítelova rodina má na dárky rozhodně dobrý vkus :).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A prečo si nešla na Vianoce domov ? :O Skvelé darčeky.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pretože sa mi nechcelo cestovať, pretože priateľ nemohol prísť so mnou, pretože to stojí veľa peňazí..atď.. ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak nakonec krom NYC paletky mame tu zlaty krabicu stejnu...zitra to pridam na muj blog. Ty jsi s ni spokojena?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano aj nie.. Paletka ma trosku sklamala, tiene nie su dobre pigmentovane a farby su onicom, potom ta tekuta vec na licka a pery, tak toho sa skor bojim, je to strasne farebne, spirala potesi ale mam uz tretiu novu na pouzitie a to mi jedna vydrzi aj pol roka,lesk na pery je dobry aj farba moze byt a lak na nechty skoda ze je cierny.. Ale chcela som ten box tak ci tak a som rada ze som ho dostala :)

      Odstrániť
    2. ja tu tekutou vec na licka a pery mam od jine znacky a na rtech je to dost neprijemne, jak to zaschne tak to lepi a je to tvrde ze se ani usmat nemuzu, skoda a navic jsem mela tekute ocni linky ale ty jsou strasne vodove tak nevim co s nima budu delat...ja mam pocity takove rozpacite. Cekala jsem neco luxusnejsiho nebo aspon specialniho... Do zlate tasticky dam zitra kamaradce darek :)

      Odstrániť
  7. krásne veci si dostala,hlavne sa mi páči darček od teba tebe,taška vyzerá skvelo,taká jednoduchá

    OdpovedaťOdstrániť
  8. krásné věci!:)Karta do Zary páni:)!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tá kabelka je skvelá :) DObrý výber.
    No čo to viem o Francúzoch a viem, že sedia stráášne dlho pri stole.
    Ty si sa tam nenudila? Alebo si si zvykla na to?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to pravda :) Davaju si na tom velmi zalezat. Doma az tak nie ale na navstevach je to fakt dlhe. Na stedry vecer sme vecerali 4 hodiny a vacsinou to tak byva aj na navstevach. Dezert sa podava niekedy az o jednej v noci. Zo zaciatku som sa na navstevach nudila ale to preto,ze som este nehovorila tak dobre po francuzsky a teraz uz mi to vobec nevadi pretoze vsetko rozumiem a mozem sa aj zapojit do debaty :)

      Odstrániť
  10. Tato kabelka je můj sen...! Jinak dárečky máš skvělé!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásné dárečky :-)... jinak ta lučina linie (http://www.mojelucina.cz/produkty/pro-aktivni-zivotni-styl/) je něco jako pomazánkové máslo, ale má trochu jinou konzistenci a je zdravější :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. to je pekné, že si dostala to čo si chcela, teda, že to priateľov otec vedel a tá kabelka je krááásna jednoduchá a fakt praktická

    OdpovedaťOdstrániť
  13. krásné dárečky, určitě jsi měla velkou radost, moc se mi líbí ta kabelka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Právě na mém blogu probíhá giveaway o límeček! Budu ráda, když se zapojíš:)

    http://vik-ladyla.blogspot.cz/2012/12/first-giveaway-17122012.html#comment-form

    Vik Ladyla

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Som sa chcela opýtať, nie v zlom, odkiaľ máš financie na život vo Francúzsku, nákupy a pod. ? :) Máš nejakú prácu, alebo rodina, priateľ ? :) Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám štipendium a na nakupovanie vecí si musím našetriť, ako každý študent.

      Odstrániť
    2. Tam je asi oveľa vyššie než to úbohé štipendium u nás na Slovensku :)

      Odstrániť
    3. Tak to ano, aj ked u nas vacsina studentov byva u rodicov alebo na intraku a tu byva vacsina v prenajatom byte a aj intrak stoji dost vela a vsetko je tu ovela drahsie takze je to vacsia suma ale aj viac vydavkov.

      Odstrániť
  16. Krásné dárky.Hlavně ty parfémy, kosmetika a kabelka Zara ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ahoj Berylka, viem ze rada citas blog sasaburger.. nenastali nejake zmeny? pise mi tam, ze je to len pre pozvanych uzivatelov..
    prepac za obtazovanie, ale neviem kde som to mala napisat a nepoznam nikoho kto cita ten blog(A) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prave na to pozeram a ano!!! Tak to asi mame po citani hmm... Skoda! Mohla nas aspon pozvat! :D

      Odstrániť
  18. Tak kabelka je překrásná! A Ty taky:) S tak roztomilým obličejem musíš ve Francii poutat pozornost - neb aspoň já mám zažitou představu, že Francouzsky jsou elegantní, ale mají celkem hrubé rysy.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. juuuj ty si strašne krásna a sympatická :)

    OdpovedaťOdstrániť