streda 1. augusta 2012

Une robe blanche

       Viete co je moja najhorsia vlastnost? Z mojho pohladu mi strpcuje najviac zivot moja nerozhodnost. Az do posledej chvile neviem, pre ktoru moznost sa mam rozhodnut. Niekedy tak premarnim svoju sancu. Ci uz ide o dolezite zivotne rozhodnutia, nakup oblecenia, alebo dokonca aj nakup potravin .

    Prave riesim dilemu ci si mam kupit alebo nemam TUTO kabelku . Chcem ju uz neskutocne dlho, no v ciernej. Teraz je v zlave na 53 no v bielej!!! Kupit? Nasporit si na ciernu? Biela sa tiez moze hodit ku vsetkemu, v zime to vsak mozno olutujem, no fakt neviem co robit, budem sa asi rozhodovat az dovtedy kym neskonci zlava a bude rozhodnute..





Tentokrat opat bez makcenov a dlznov pretoze pisem na Mac-u, tak sa ospravedlnujem.

11 komentárov:

  1. Vypadáš neskutečně! :) Jinak tu kabelku mám v nude. :) A je to jedna z mých oblíbených. :) Ta bílá mi nějak nejede bud černá nebo nude. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja by som si určite našetrila na tu čiernu :) inak veľmi pekné fotky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oni majú najkrajšie a najlepšie kabelky :D Si krásna! Ja by som asi našetrila na čiernu a dovtedy ju možno dajú do zlavy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne sa tá kabelka moc nepáči. :) A jednak, práve máš bielu kabelku v ruke! :D Našetri na čiernu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no a co modrou?=)
    hele já jsem nejnerozhodnější člověk na světě...zrovna ted se rozhoduju, kterou kabelku k svátku a pak mezi třemi páry bot...a prostě netušim!

    pragueneedsmorestyle

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ti nezavidim! :P A modra sa mi vobec nepaci, ja ine farby okrem bielej, ciernej a ruzovej nemam velmi rada.

      Odstrániť
  6. No dievcata lenze problem je ze potom ma ta kabelka vyjde okolo 90 eur namiesto 53 lebo asos tie kabelky neposiela do Francuzska (fakt netusim preco!), tak ju budem musiet objednavat z oficialnej stranky ked uz budm spat vo Fr a platit postovne a tak.. A ciernych kabeliek mam tiez dost :) Ja fakt netusiiiiiiiiiiim :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já bych preferovala světle béžovou barvu, ale ta bílá je taky krásná a myslím si, že ji využiješ. A co si ji nechat poslat na Slovensko - to zdarma nejde? Do Čech posílají zdarma a během týdne jsem měla objednávku vždy doma.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. aká pekná si tu :)
    podľa mňa bielu nekupuj, pokiaľ si si vysnila čiernu, tak je Ti súdená čierna a nejako sa k nej v živote už dopracuješ :D a apropo, bielu v zime a na jeseň podľa mňa veľmi nevyužiješ...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Černá černá černá! Praktičtější je určitě a můžeš ji kombinovat s čímkoliv. :)
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj, podla mna v bielej urcite nie, aspon v mojich ociach by vyzerala tak nejak ´lacno´, v modrej alebo ciernej farbe by sa ti hodila urcite viac. ;)

    OdpovedaťOdstrániť