nedeľa 29. júla 2012

Le 29 juillet.

     Prázdniny si konečne naplno užívam a môžem povedať, že sa nenudím. Chodíme na kúpalisko, von s kamarátmi, na oslavy, na návštevy rodiny.. Dnes sme boli v cirkuse a zajtra ideme s kamarátmi na chatu, takže leto je naozaj v plnom prúde a ja som rada, že ho trávim doma (na Slovensku). Minule sme zasa boli v obchodnom centre, chcela som si kúpiť nejaké tričká ale kúpila som si len jednu blúzku a jedno tielko z New Yorkeru, obidva za 5 eur.
    Z jednej strany mám letné zľavy rada, no z druhej mi to úplne lezie na nervy. Hlavne tie rozhádzané, úplne neusporiadané veci, nakopené na sebe, nepretriedené a natrieskané na vešiakoch. Jednoducho nemám nervy sa v tom hrabať, nie som asi ten typ. Preto asi nikdy nič nenájdem. Najviac ma vedia naštvať zľavnené plavky - vidím nejaký úžasný vrch a spodok k nemu nemajú vôbec, alebo má veľkosť 44 :D
     
    Je to síce mimo tému, ale rada by som si kúpila nejaký BB krém alebo proste len tónovací krém, no nemám s nimi žiadne skúsenosti a nechcem zbytočne vyhodiť peniaze. Vedeli by ste mi nejaký poradiť? Mal by hlavne aspoň trošku kryť pretože mám občas nejaké vyrážky a podobne.


Nakupovacia pauza :P 

10 komentárov:

  1. To mě taky dokáže naštvat když najdu něco super a není to v mé velikosti. :D Vypadáš skvěle a ty botičky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc ti to sluší. Podobné boty mám ze Zary, ale takové oranžovožluté.
    Rtěnka velmi sedí, líbí se mi. Ach vždycky, když jsem snila o nějaké změně, přála jsem si havraní vlasy, světlou pleť a hnědé oči :) Nuž... ráději se podívám k tobě na blog, než páchat experimenty, které jistě vím, že mi nepřistanou.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. strašne zlatá si tu :))))

    ja mám hrabanie najradšej, pretože potom niekedy nájdem také skvosty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekná si :) a skús ten BBcream lebo na neho čítam samé dobre recenzie len

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já potřebuji na nakupování klid, takže slevy taky nejsou moje krevní skupina, ale občas někam mrknu a v rychlosti něco seberu :))
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovedaťOdstrániť
  6. sluší ti to ! ty boty jsou nádherné ♥:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. moc ti to sluší, rtěnka je krásně výrazná=)

    pragueneedsmorestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  8. vyzeras uzasne...s tym cervenym ruzom aj francuzsky..:)

    OdpovedaťOdstrániť