utorok 12. júna 2012

Moje najobľúbenejšie zahraničné blogy

 Dnes by som vám chcela predstaviť zopár mojich najobľúbenejších zahraničných blogov. Nie že by som tie slovenské a české nemala rada, ale myslím že tie najlepšie už poznáte a z tých zahraničných bude pre vás možno niektorý novým objavom.

     Takže začnem mojim úplne NAJobľúbenejším :) Pozerám si ho aj niekoľkokrát denne pretože Lene prispieva KAŽDÝ deň, niekedy aj dvakrát! Je mi hrozne ľúto že nepíše aj po anglicky, pretože nórštine naozaj nerozumiem a google translator zrejme tiež nie veľmi dobre :D
      Jej štýl sa mi neskutočne páči, je úplne jednoduchý, elegantný, proste ma inšpiruje.. Kto sleduje tento blog tak vie, že sú mi módne tredny ukradnuté, žiadne creepers, mint farbu a iné "cool" veci si kupovať nebudem len preto že to práve letí a ja si to musím dať na blog aby som bola správna blogerka.. a to sa mi páči aj na tomto blogu :   http://leneorvik.no/

    Môj druhý naj je blog http://www.kayture.com/ . Aj keď naozaj sa vám musím priznať, že niekedy tento blog vo mne vzbudzuje závisť! :D Teda väčšinou .. ehm :D Kto ju nepozná tak myslím že Kristina mala len nedávno 18 rokov, tento rok maturuje, bola vicemiss už ani neviem kedy.. Jej priateľ je fotograf a žije vo Švajčiarsku. (Ak sa mýlim opravte ma niekto). Niekedy mám pocit, že to dievča má dokonalý život! Spolupracuje s tými naj značkami ako Yves Saint Laurent a pod., vďaka čomu (a nie len tomu) cestuje po celom svete, je pozvaná do New Yorku aj s priateľom, o týždeň do Paríža.. Proste na to že má 18 je to neuveriteľné, nosí len tie najdrahšie značky a kozmetiku má tiež len Diora a iné .. :P A tie fotky!! Vždy dokonalé vďaka jej fotografovi :)

    Posledný môj naj je http://www.chicmuse.com/ . Je iná, zaujímavá, a býva v Paríži! :)Neviem čo viac dodať, asi len toľko že ma niekedy dosť irituje jej nevytrhané obočie a príliš výrazne líčenie, ale má svoj stýl a nebojí sa ničoho.. :)     


  No a aby tu neboli len zahraničné blogy tak pridávam dva blogy ktoré veľmi rada ČÍTAM (áno, podotýkam čítam, pretože na módnych blogoch články nebývajú veľmi duchaplné, väčšinou sa obmedzujú na: V sobotu som bola v Starbuckse a potom na večeru a potom som sa odfotila mám na sebe toto odtiaľ a toto odtiaľ.. a bla.):

http://www.protivna-blondyna.cz/    (Pre tých ktorý nečítali skvelé odhalenie o blogu Czech Blondýna tak nech si prečítajú:) )

http://sasaburger.blogspot.com/

9 komentárov:

  1. díky za tipy Kayture taktéž patří mezi mé nejoblíbenější stejně jako sasaburger a protivná-blondýna to už je klasika :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Blondýna je klaika a Kayture také znám. Jedna z mých nejoblíbenějších bloggerek je Carlinn z www. superficialgirls.com a asi proto, že její styl je mi blízký. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Robinka, děkuju za publicitu, ale nemuselo to být. Víš co se říkává - špatná reklama taky reklama. Ani netušíš jaké možnosti se mi právě díky tomu co napsala Protivná blondýna naskytli. A jsem rád, že jsi článek připomněla. Čím více lidí si ho přečte, tím lépe..

    www.czechblondyn.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pozri, ak si ta ista osoba o ktorej sa hovori v tom clanku, tak uz je neskoro sa z toho vyvliekat. Neviem ci si zacal svoj blog odznova a zmenil si si fotku v profile, ale viem na 100 % ze povodny blog pred odhalenim urcite nevyzeral takto a boli tam normalne vseliake prispevky, ktore potom autor zmazal hned ako sa to cele prevalilo. Vsetko co napisala blondyna v tom clanku bola pravda, takze ak si ten isty ktory ten blog predtym robil je zbytocne si zmenit fotku, vsetko zmazat a robit odznova, skus to s inym menom a s inym blogom ;)

      Odstrániť
    2. přeji ti publicitu, když z ní máš radost, ale snad se ti taky jednou naskytne příležitost naučit se pořádně česky

      Odstrániť
  4. Pekný blog, vela inspirácie v liceni :)) Ja zo zahranicnych blogeriek milujem Kenzu- kenzas.se a tiez kayture ..aj ja som zacala s modnym blogom, tak ak chces, pozri sa, komentuj :) budem rada... mivafashion.blogspot.com :)

    OdpovedaťOdstrániť