piatok 15. júna 2012

Le 15 juin

    Tento rok som bola úplne nadšená, keď som zistila že špicaté topánky sú opäť v kurze! Keď som bola mladšia tak som ich s radosťou nosila. Potom "vyšli z módy" a boli tu len tie okrúhle.. No a teraz je to tu opäť a tak som neváhala a jedny som si objednala z oasap.com, konkrétne TIETO .

    Ale POZOR! Nie je špica ako špica (alebo ten špic?už píšem naozaj málo po slovensky, aj rozprávam len veľmi málo, tak ma dúfam ospravedlníte).
    TIETO topánky NIE SÚ in. Nikdy neboli a nebudú, aj keď väčšina žien, hlavne v strednom veku, to nechápe. Špicaté topánky si treba vybrať veľmi opatrne. Ak si s tým špicom idete pomaly vypichnúť oko, tak asi to nebude tá správna voľba :)
   
   Ako viete veľmi na sezónne tredny neletím, ale TIETO topánky ma úplne dostali (presnejšie všetky lodičky s kovovou špičkou).  Kúpim si nejaké hneď ako na nich našporím.

P.S.: Viem že moje odrasty na fotkách sú neprehliadnuteľné, ale nebojte sa, vlasy už mám dofarbené!




18 komentárov:

  1. Ty jsou moc pekne, slusi. Tem starsim damam s dloooohouuu spickou by to mohl uz nekdo vysvetlit :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vlásky máš super ;) A boty tak isto :))

    www.beautybytimej.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. TADY je ten odkaz na aukci se vzorky na ebay :)) snad ti půjde, kdyžtak mi ještě napiš na blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Unfortunately, access to this particular item has been blocked due to legal restrictions in some countries.

      Dakujem krasne, ale ako vidis, opat raz mam smolu! :( Uz viem preco mi to neslo, ja neviem preco mam taky problem vo Francuzsku s takymito vecami ale stve ma to neskutocne :D Ani stranka strawberrynet mi nefunguje!!! :(

      Odstrániť
  4. Presne tak! neni spica ako spica:DDD...ty jsou silene:D.....take jsem fanousek tech spravnych...M*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ved ich majitelka ich predava za 5 eur a nikto ich nechce! :D
      Presne ty mas jedny uzasne, cierne s kovovou spicou, su uplne nadherne a vdaka tebe sa mi vlastne zacal pacit tento typ topanok!

      Odstrániť
  5. Krémové lodičky jsou moc krásné, kdyby si mě na ty odrosty neupozornila ani bych si toho nevšimla ! :)
    Hezký den, G.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moja sestra na takých botách frčala keď sme chodili do školy ... na to si teda pamätám ( ty jo to už som taká stará ) a teraz pozerám že sú zase v kurze .. celkom sa mi to páči aj keď ja som človek čo doma nemá ani jedny podpätkové lodičky alebo podobne ... takže nejak to neriešim ... ale na druhých sa mi to vážne páči ... škoda len že ja si v tom pripadám vážne blbie ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Preco? Ved lodicky a vseobecne podpatky dodaju kazdemu outfitu smrnc a zenskost :) Je to len otazkou zvyku, je jasne ze ked si da zena podpatky tak hned na nu pozera viac ludi a nie kazdemu je to prijemne, ale ja to velmi nevnimam :)

      Odstrániť
  7. Tak tyhle jsou moc pěkné, já úplně nesnáším ty dlouhé špičky jsou jako pro kašpárky :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc pěkné lodičky, mě se hrozně líbí tenhle rok boty do špičky, ale nemůžu si je dovolit, protože mám velkou nohu a ještě by mi jí to prodloužilo.. škoda, ale tobě sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty si barvíš vlasy? Vypadá to, že máš svoji původní barvu celkem světlou a přitom na tobě vypadá ta tmavá tak krásně přirozeně. Jsi tmavý výrazný typ. To si dobarvuješ nějakým způsobem i obočí? Musím říct, že jsi opravdu krásná a výrazná i když vzhledem k tomu, že jsi poměrně mladá, tak bych líčení jako například tady http://1.bp.blogspot.com/-_AXqczn9t84/Tphekfxn4nI/AAAAAAAAANw/FwxKzVgzMis/s640/PA140020.JPG nevolila, protože je to silné a přidalo ti minimálně deset let. Máš obří výhodu, že i nenamalovaná jsi dostatečně výrazná (tmavé vlasy, oči a obočí).

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ano farbim, lebo moje prirodzene su prilis svetle a nepacilo sa mi to. Obocie si vobec nefarbim. Bohuzial ked som nenamalovana tak vyzeram ako snehulienka, bleda plet, tmave vlasy tmave obocie; vobec sa mi to nepaci ked si nedam kusok licenky a make-upu tak sa ma ludia zvyknu pytat ci som chora, lebo vyzeram bledo :D A oci mam velmi nevyrazne ked su nenamalovane, no ale co uz :)

    OdpovedaťOdstrániť