sobota 5. novembra 2011

Le 5 novembre.

Konecne novy prispevok. Prazdniny mi skoncili a vo stvrtok som bola opat v skole. Fotky su zo stredy, boli sme na obed u rodiny v Parizi a zvysok dna sme cestovali k nam domov. Dnes vecer ideme do kina na jeden francuzsky film ktoreho ukazky sa mi velmi pacili!

Zacinam premyslat o tom, ze by som sem pridavala obcas nejake clanky, nie len outfit posty. Vzdy som rada pisala a este radsej kritizujem ( :D ). Nie som si vsak ista, ci by to vobec niekoho zaujimalo, ci si niekto nepovie : ona tu pise o mode a pritom jej styl je nezaujimavy a obycajny, ako si ja niekedy hovorim pri niektorych blogoch. Urcite tu nechcem rozoberat kazdy lak na nechty alebo inu vec co si kupim. Bola by som ale rada keby ste sa vyjadrili aky typ clankov by ste chceli a ci vobec. Aspon by som prispievala castejsie ako teraz, lebo velakrat sa mi stava ze ma nema kto odfotit alebo fotky su nanic, tak nepridavam nic. Vopred dakujem kazdemu kto odpovie :)

Bref : Enfin des nouvelles photos de mercredi dernier. On a quitte Paris et on est revenu chez nous. J´ai repris les cours jeudi, apres une semaine et demi c´etait dur! :) Ce soir on va au cinema, voir Intouchables. 



4 komentáre:

  1. krasne topanky! vyzeraju ako Chiarine:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja by som brala kritické články, rada také čítam :)
    len potom vieš, nesmie to prejsť do hatovania...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oblékáš se vážně moc krásně a žensky :) Pobyt v Paříži ti neskutečně závidím :)

    OdpovedaťOdstrániť