piatok 1. januára 2016

Čo som dostala na Vianoce


Tento rok vám opäť ukážem čo som dostala na Vianoce! :) Hlavne to netreba brať ako vychvaľovanie, jednoducho sa chcem s vami podeliť o radosť a rada si tieto články pozerám aj na iných blogoch alebo vo videách, tak som si povedala, že aj vás to možno bude zaujímať. Najdrahšie darčeky som si aj tak kúpila sama :)) 

Začnem touto zaujímavou knihou ktorú som dostala od priateľa. Sú v nej návody a recepty na torty a ich zdobenie. V poslednej dobe ma veľmi baví robiť torty, preto som dostala túto knihu a k nej otáčací podnos ktorý je pri zdobení veľmi praktický. Dostala som tiež ihlice na pletenie a darčekové karty do Sephory.





Od "svokry" som dostala jeden praktický darček (človek si uvedomí že stárne až keď sa začne tešiť domácim spotrebičom na Vianoce :D). Vo Francúzsku má doma túto vec úplne každý. Je to prístroj na Raclette pre osem ľudí. Ani neviem ako vám to mám vysvetliť! :D Jednoducho sa to položí na stôl a po zapnutí to hreje. Na hornú časť sa dá hrniec so zemiakmi (zostanú tak teplé po celú dobu), prípadne sa na tom griluje zelenina alebo mäso. V dolnej časti máte maličké panvičky na ktoré položíte syr na Raclette ktorý sa tam roztopí. Potom ho vylejete na zemiaky a k tomu sa je šunka, prosciutto a podobne.  Najlepšie je vygoogliť si to a hneď pochopíte, o čo ide :)


Dostala som tiež dva parfémy od Lancômu - La vie est belle, parfém ktorý som si osvojila a už sa to tak nejak stalo mojou srdcovkou (už mám asi piatu škatuľku) a La nuit Trésor, novinka od tej istej značky ktorá si ma získala svojou sviežou sladkou vôňou. Na fotke je tiež darčeková karta do obchodu s pyžamami a spodnou bielizňou.



Potešil ma tiež balíček miniatúr z The Body Shop. Túto značku chcem vyskúšať už dlho no nikdy som si nič nekúpila, pretože mi to pripadalo trošku drahé - takmer 20 eur za telové maslo v normálnej veľkosti je pre mňa osobne dosť. Takto aspoň vyskúšam, či to stojí za to :)


A nakoniec dva darčeky ktoré som si kúpila sama. Ten prvý je iPhone 6s Plus, o ktorom som snívala už dlhšie. Zbožňujem obrovské telefóny, je to ako taký malý tablet. Starý iPhone 5S som teda predala a na tento bola s paušálom vianočná akcia.


Posledná vec ktorú som objavila v Lidli! Šijací stroj :) Plánujem si na ňom napríklad skracovať nohavice (nevyhnutnosť ak máte moju výšku, alebo skôr nížku :D) a prípadne niečo ušiť, ale to sa ešte uvidí. Pozerala som nejaké videá na youtube a vyzerá to komplikovane, takže začnem pomaly.



Dúfam, že sa mi v komentároch pochválite čo ste dostali vy a ako prípadne kde ste strávili sviatky. Ja som Vianoce trávila opäť vo Francúzsku a chystám také malé video z Vianoc ktoré vám tu postnem už čoskoro.


7 komentárov:

  1. Veľmi pekné veci si dostala/si si kúpila, ja si tiež rada pozerám takéto články:) Mňa najviac potešili užitočné veci, ktoré som si tak či tak chcela kúpiť do domácnosti a knižky. Teším sa na videjko a prajem Ti všetko dobré do nového roka:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem pekne a prajem ti tak isto vsetko dobre a hlavne vela zdravia :))

      Odstrániť
  2. Ahoj tvoj blog som objavila nedavno a to s naked paletkou ... a tvoj blog je uzasny a aj tvoje darceky :) ahoj maj sa pekne

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj tvoj blog som objavila nedavno a to s naked paletkou ... a tvoj blog je uzasny a aj tvoje darceky :) ahoj maj sa pekne

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na tvoj web som sa dostala, lebo som hladala ci niekto nepise o krajine galskeho kohuta. A kukam mas tu toho minimum. No snad sa polepsis a v roku 2016 vypustis nieco zaujimave..
    Inak pekne darceky. A najma prakticke a uzitocne.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Spousta zajímavých a rozhodně využitelných dárků, které podle mého názoru určitě nebudou za 3 dny ležet někde v koutě s tím, že jsou vlastně k ničemu :) Já si do budoucna plánuji nadělit toto, ale jak to tak vidím, tak než se k tomu odhodlám, tak uběhne mnoho let (jestli teda vůbec :) Pro tyto Vánoce jsem zatím nic moc nevymyslela, ale tak času je pořád dost :)

    OdpovedaťOdstrániť