utorok 29. septembra 2015

Jesenný outfit


Jeseň je už bohužiaľ v plnom prúde a keby som mohla tak by som toto obdobie s radosťou preskočila.  Je to presne to hrôzostrašné obdobie, kedy vstávame ráno ešte za tmy, keď je doma nehorázna zima ale radiátory ešte samozrejme nehrejú, a pre mňa aj doba vybavovačiek a papierovačiek, ktoré zo srdca nenávidím. 

Najlepšia terapia na zlú náladu je jednoznačne shopping s kamarátkou, takže sme sa jednu upršanú sobotu vybrali do obchodného centra a vystáli radu pred Primarkom. Odniesla som si odtiaľ aj toto úžasné pončo len za 12 eur, ktoré je vlastne skôr takým obrovitánskym šálom. Uchmatla som posledný kus a nosím ho momentálne takmer každý deň. 


 


Pončo: Primark
Jeans: Topshop
Kabelka: Zara
Topánky: Primark

19 komentárov:

  1. ahoj aku farbu na vlasy pouzivas? paci sa mi ze nema take zlte odtiene ale je skor taka mysacia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :) Vlasy si nefarbím už viac než rok a pol takže toto je moja prirodzená farba. Väčšina farieb má buď zlatistý (žltý) alebo červený odtieň ale ak ti možem poradiť používaj popolavé odtiene ktoré majú za hlavným číslom jednotku, napríklad 5.1 je stredne hnedá popolavá.

      Odstrániť
  2. krásne! také pončo musím tiež niekde zohnať :) úžasne si to zladila s lodičkami :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Naprosto úchvatný outfit ! To Tvé pončo, WOW! A o botičkách ani nemluvě! Moc povedené :)
    InHotBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. prosim ta ako si upravujes vlasy, ze mas taky krasny objem? vyfukala si si ich alebo ako? ale mas nejaky tip na objemovy pripravok? :) mam vlasy presne takej dlzky ako ty, ale veru takto mi nestoja :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zda sa mi ze som si ich v ten den umyvala, co znamena ze ich potom susim fenom a to dost dodava objem! K tomu som este po hrubych pramenoch natocila vlasy na kulme s velkym priemerom. Inak ak ich mam splasnute tak suchy sampon (konkretne Batiste) pridava objem a vidno rozdiel. Ale pravdupovediac mam aj dost huste vlasy takze vsetko to zalezi hlavne od toho co nam nadelila matka priroda :P

      Odstrániť
  5. Neodvazujem sa tipnut si, kolko ti trva, kym vyjdes z domu, aby boli vlasy take krasne ako na fotke. A tvojho frajera dovtedy neporazi? Moj nevie a nevie cakat a lieta okolo dveri. Tak si vzdy pohnem a citim sa nie tak upravena ako by som chcela. U vas je to zrejme ine.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie vlasy mi zabrali tak 15 minut, makeup tiez asi tolko :)

      Odstrániť
  6. Jedna blogerka s tym zacala a vsetci sa idu teraz za tym zblaznit?
    Aj dievcata s max. 1,60 m. Aj ked im to este siaha do polovici lytok. Lebo je to in.
    Nos to, co sa ti hodi. Tie opätky to nezachranili. Poznas stare vojenske deky?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aaaano, vies ako to, najprv poobzeram co maju ine blogerky oblecene a potom utekam kupit to iste :)

      Odstrániť
    2. Asi tak.
      Si treba vediet aj priznat.

      Zahod to do kosa.

      Odstrániť
    3. Ani mne sa to poncho az tak nepaci. Videla som vsade take bezove so vzorom, skusala som si ich, ale nevzala som ho. Vyzeralo to na mne cudne. A bud je v tom teplo alebo potom zima.

      Odstrániť
  7. Podla mna ti to pridava par rockov navyse. Pekne to je. Chvalim vlasy pekne vlny..

    OdpovedaťOdstrániť
  8. čítam asi 5. príspevok, a v každom nejaký hejt, samozrejme od anonyma :D ...toto už je naozaj čistá závisť, keď na takú krásnu ženu niekto stále niečo nájde :D smiešne naozaj...vyzeráš úžasne!

    OdpovedaťOdstrániť