nedeľa 30. augusta 2015

Le sourcil de Chanel



V poslednom článku som vám písala o tom, že som sa rozhodla zahodiť čiernu ceruzku na obočie a zaobstarať si namiesto nej tiene, čo sa však ukázalo byť dosť neľahkou úlohou. Pani predavačky mi totiž ponúkali samé hnedé fuj škaredé tiene a tie na mojom čiernom obočí vyzerali neprirodzene. V Sephore ma už pred nejakým časom zaujali tiene od Chanelu, no keď som si ich chcela v obchode vyskúšať, tiene akoby vôbec nefungovali. Ani na mojej ruke, ani keď sa mi predavačka snažila aplikovať tiene na obočie. Obidve sme sa čudovali, ako je to možné, že nefarbia a stoja 55 eur! :) Keď som prišla domov, hneď som si pozrela na to recenzie a ukázalo sa, že paletka má skvelé ohlasy a že tiene sú jednoducho tvrdé. Stačí zoškrabať prvú tvrdú vrstvu a potom to už bude pekne farbiť. 

Asi o týždeň na to sme boli na nákupy v Andorre (kniežatstvo medzi Francúzskom a Španielskom) a tam som na túto paletku natrafila opäť. Tentokrát som si ju už kúpila a namiesto 55 eur som platila 39, keďže v Andorre sa neplatí clo a oplatí sa tam nakupovať všetko od parfémov, cez kozmetiku, mejkap, až po alkohol či oblečenie. 



Le Sourcil de Chanel je moja prvá vec od luxusnej značky a som s ňou na sto percent spokojná. Používam z nej ten najtmavší odtieň, ktorý nie je výrazne čierny takže vyzerá prirodzene aj keď si ho dáte veľa. Čo by som mohla vytknúť je to, že sú v paletke dva tiene ktoré používať vôbec nebudem. Bola by som radšej, keby sa predávali po jednom a možno by to tak bolo aj lacnejšie. Tiene sú naozaj trošku tvrdé ale dajú sa ľahko aplikovať rovno štetčekom, ktorý je priložený v paletke. Nájdete v nej tiež kefku na obočie a pinzetu. Vo vnútri je tiež zrkadlo ktoré ja však nepoužívam pretože je zväčšovacie a tie ja nenávidím! Vždy mi to pripadá že som v ňom zdeformovaná a bolí ma z toho hlava :) Takže toto je ďalšie mínus, no inak som s tieňom ako takým spokojná a čítala som, že vydržia aj niekoľko rokov takže aj za tú cenu sa to oplatí. Odporúčam hlavne ak máte tmavé obočie, ten najsvetlejší tieň mi pripadá dosť zvlášťny, ale posúďte samé :)




Prvá fotka neupravené obočie a druhá fotka už doplnené s Le Sourcil de Chanel najtmavší odtieň.




Ako každú drahú vec ktorú si kúpim, aj tieto tiene momentálne starostlivo odkladám do ich semišového púzdra a potom ešte do krabičky :D Uvidíme, ako dlho mi to vydrží, ale bola by škoda poškrabať a zašpiniť ten krásny obal :) Aj vy to tak robíte alebo iba ja som strelená?




9 komentárov:

  1. Bože:D Keby som mala také krásne obočie ako Ty, tak si ho ani nedofarbujem:)) Veľmi Ti svedčí aj také prirodzené:) Inak práve ten svetlohnedý tieň by som využila ja:D Škoda, že človek "musí" zaplatiť aj za tie 2/3, ktoré nevyužije, ale rozmýšľam - nedali by sa tieto tiene využiť na oči?:) **DAY by DAY**

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vzhladom na to, ake su tie tiene tvrde, sa podla mna na oci velmi vyuzit nedaju. Aj na obocie treba dat viacero vrstiev aby bolo vyrazne, takze na oci si to ani nechcem predstavit ako dlho by to trvalo :)

      Odstrániť
  2. prepac, ale podla mna sa ti uz cierna nehodi, lebo mas svetle vlasy.
    nemozes sa namalovat tak isto ako kedysi, ked si bola ciernovlaska.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no a ty prepac, ale moje obocie je prirodzene cierne a vzdy bolo, tak ako moje vlasy su prirodzene svetle, takze zosvetlovat si obocie urcite nebudem

      Odstrániť
    2. ja som nemala na mysli iba to obocie, ale celkove licenie. to je, si myslim, velmi vyrazne tmave (ocne linky) v pomere k tvojim vlasom.
      je to ale tvoja vec. a hento len moj nazor. to je cele.
      naozaj, take it easy :o)

      Odstrániť
  3. Aká si pekná! A inak super farba laku! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Máš krásne obočie! Aj ja také chcem :D

    OdpovedaťOdstrániť