utorok 28. júla 2015

Summer Haul ♥ Fashion, Beauty & Accessories




Včera som sa rozhodla, že pôjdem nakupovať a na moje prekvapenie to nedopadlo tak ako vždy, pretože zvyčajne keď mám peniaze, tak sa mi nic nepáči a keď nemám, vykúpila by som celý obchod. Boli sme v obchodnom centre Val d'Europe ktoré sa nachádza len pár krokov od Disneylandu. 

Ako úplne prvé som si kúpila Barbie pyžamo v obchode Undiz. Normálne do tohto obchodu už vôbec nechodím, pretože je vždy neskutočne preplnený a ich spodné prádlo mi pripadá predražené,no včera som jednoducho neodolala, a som z toho pyžama úplne hotová :)






Potom som sa zastavila v H&M pretože som potrebovala obal na pas a tento som už mala vyhliadnutý cez internet. (Okuliare a krém mám už dlhšie, no keďže pas + opaľovací krém+ okuliaire = dovolenka, tak ma táto rovnica inšpirovala k nasledujúcej fotke.)




 Najviac som sa tešila na to, že pôjdem do Bershky a do Zary, teda hlavne do Zary a tá bola ZATVORENÁ! Aj vy máte chuť plakať keď vám zatvoria vás obľúbený obchod na dobu neurčitú kvôli prerábkam? Má to však aj jednu výhodu - v Birminghame takto zatvorili Zaru na pol roka a vďaka tomu som určite ušetrila kopu peňazí, aj keď som si istá že som si tento nedostatok kompenzovala v iných obchodoch.

Keďže vo štvrtok odchádzame do Španielska, chcela som nejaké dovolenkové oblečenie. Kúpila som si biele kraťasy (také tie moderné, v ktorých vám takmer vidno zadok) a k tomu som si kúpila svoj historicky prvý crop top! Tento rok boli crop topmi zaplavené všetky obchody a ja už som sa obávala, že normálne tričko už v obchode ani nenájdem. Nepraktická stránka crop topov - ráno nalačno vyzerajú dobre, po raňajkách a obede už to je niečo iné :D






V Bershke som si kúpila ďalší hit tohto leta a tým je dlhé na stranách rozpárané tričko. Na vešiaku nič moc a oblečené "jedna šupa" ako sa u nás v Košiciach hovorí.





Opäť ma zasiahla pink mánia :) Nový obal na mobil v zľave z 10 na 4 eurá a dva ružové laky na nechty z obchodu KIKO.




A posledná vec na ktorú som si brúsila zuby už dosť dlho je Naked on the Run <3 Naked dvojka a trojka sa dočkali novej sestričky :D V tejto paletke nájdete 6 tieňov z ktorých jeden sa dá použiť ako highlighter, ďalej lícenku, bronzér, špirálu, ceruzku na oči a lesk na pery. Perfektná vecička ak cestujete a nechcete so sebou brať veľké paletky na oči a iné veci ktoré v kufri zaberajú veľa miesta. Pekne som si ale počkala na 20%-nú zľavu a k tomu som ešte mala dve darčekové karty do Sephory, takže ma to nakoniec nestálo tých hrozných 50 eur.





Chcela som si pôvodne v Sephore kúpiť tiene na obočie, a tak som požiadala najbližšiu predavačku o radu.

Vravím jej že potrebujem tiene na obočie, že nechcem ceruzku. Ona sa zamyslí a hovorí mi máme iba tieto od Benefitu. Vyskúša ich na mne a samozrejme mi nesedí farba, pretože moje obočie je čierne a Benefit tiene sú hnedé. Hovorím teda že hnedé nechcem, že pod tou čiernou to vidno a že chcem skôr niečo sivé alebo veľmi veeeeľmi tmavo hnedé a popolavé. A ona že iné nemajú iba Benefit. Tak jej ukazujem že tu máte aj tiene od Chanel, a tieto od Urban Decay, a určite tam bolo aj veľa ďalších ale zrejme nemala náladu na to, aby mi poradila. 

Ešte sa mi snáď ani raz nestalo aby mi v Sephore dobre poradili. Už len keď vidím ako sú niektoré z predavačiek namaľované tak sa čudujem, ako môžu pracovať v obchode s kozmetikou, ale to je už iná kapitola. Ak máte aj vy čierne obočie tak ako ja tak mi prosím vás dajte vedieť že čo používate na jeho úpravu :)


7 komentárov:

  1. Nádherné věci, líbí se mi úplně všechno :) Nakoupila jsi jak nejlíp jsi mohla :)

    Se sluncem v zádech + VELKÁ LETNÍ GIVEAWAY!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělý nákup! Mě nejvíce zaujala nová paletka od UD. Tu bych si chtěla taky pořídit. Z oblečení nevlastním ani jeden crop top, protože na něj postavu nemám, stejně jako na ty krátké šortky :D. Ale ráda se podívám na někoho, kdo je umí nosit, takže se těším na nějaký španělský outfit ;)
    CHIC Adriana

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To pyžamko je úžasné :3 nemá chybu :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neviem cim to je, ale ja mam so sephoretkami celkom dobre skusenosti...ked ma jedna sklame, bez vahania oslovim druhu ci tretiu, kym nenarazim na taku, co ju praca bavi :-) Ono to clovek po case spozna velmi rychlo, ktora tam len zabija cas...
    Na jar som tiez hladala v Sephore farbu na obocie a jedna mila sephoretka mi ukazala na stojane MUFE celu bateriu farieb v takych tubickach ako cestovne balenie zubnej pasty. Poskusali sme, nasli sme odtien, co som potrebovala a potom mi este isla najst sephoracky stetec na nanasanie, lebo mi povedala, ze ten od Mufe je taky isty len drahsi.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Viem, ze to znie nemozne, ale na to obocie treba spiralu.
    Ale taku, ktora je uz totalne vypouzivana, priam sucha.
    A zvysok ciernou alebo uplne tmavohnedou ceruzkou na oci.

    Ako uznavam, ze je to totalne neprofesionalne, ale mne sa toto osvedcilo.
    p.s. ta spirala musi byt naozaj sucha...inak by si dopadla ako maska.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To sivé tričko vyzerá super, no nad crop topmi stále váham:)) Na iných dievčatách sa mi páčia, ale nie som stotožnená s tým, že by som ja sama v niečom takom vyšla von. Hm... možno raz:D **DAY by DAY**

    OdpovedaťOdstrániť
  7. to pyžámko je správňácký a řeknu Ti, že bys byla nádherná Barbie :P :)) crop top s šortkami také vypadá skvěle!

    OdpovedaťOdstrániť