pondelok 13. júla 2015

{OUTFIT} Čierno-biela jednoduchosť


Už ste si určite mysleli že som sa v Anglicku prejedla slaniny, vajíčok a klobásy a že som sa kvôli dažďu a typickému anglickému počasiu zahrabala pod zem. Počasia som síce mala až po krk, no slaninka s vajíčkami mi vôbec nevadili. Naopak, bola to príjemná zmena po dlhom období croissantov a bagiet. Už som však späť vo Francúzsku a to rovno aj s novým outfitovým článkom!:)

Musela som vám predsa ukázať moje nové bejby, a tým je táto úžasná kožená kabelka zo Zary. Ťahám ju so sebou momentálne všade a podľa mňa ma tak skoro neomrzí. Topánky ktoré vidíte na fotkách mám z Primarku a stáli ma len okolo 13 eur! No nekúp to... Bola by som ich kúpila oooveľa viac, no už aj tak sme odchádzali z Anglicka s toľkými batožinami, že som si mohla zavesiť jednu na každý prst ;)










Dúfam, že si leto užívate tak ako treba a že jete tony zmrzliny, tak ako ja :) Zaujímalo by ma kam idete tento rok na dovolenku, takže ak to nie je tajomstvo, určite mi dajte vediet v komentároch!


OUTFIT:
Tričko: New Yorker
Nohavice: New Look
Topánky: Primark
Kabelka: Zara


8 komentárov:

  1. Tahle barva vlasů Ti moc sekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pristane ti to ;)

    www.lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Outfit se mi líbí. Je velmi jednoduchý, pohodový a zároveň stylový. Někdy není nálada stát před skříní hodinu a vybírat, mnohem lepší je někdy vsadit na jednoduchost, což se ti povedlo. Navíc sandály jej pozvedly o něco výš. Baví mě :)
    CHIC Adriana

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anglicko a rucicka na vahe.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super, ze pokracujes v blogu. Tvoje hnede vlasy su super. Je v nich nejaka farba, alebo to je tviha prirodzena?
    Na dovolenku este neviem kam, ale ak by som bola v tvojich koncinach, zasla by som do toho ospevovaneho mestecka Eze u vas v blizkosti. A do tej slavnej parfumerie. Zabudla som jej meno. Kazdy si tam moze namiesat svoj parfem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uz som si vlasy nefarbila viac ako rok, takze tak do polovice je to cisto moja prirodzena farba a zvysok je este z cias ked som si ich farbila :) A myslim ze viem na aku parfumeriu myslis, raz som bola s triedou na vylete a boli sme v jednej parfumerii na juhu kde nam ukazovali ako sa to vyraba atd.. ale nekupila som si tam vtedy nic :D

      Odstrániť
  6. Na outfite sa mi pacia najma topanky, ale ja by som si ich kupila aj v telovej farbe, lebo myslim ze mali aj v takej nejakej podobne...Rifle by som si ja dala take viac tmavo modre a namiesto tricka nejaku bluzku bielu..Ta kabelka je pekna sama o sebe, ale tie strapce by mi vadili...
    Ja sa na dovolenku chystam k moru do Turecka. ..Co tak napisat nieco o tom ako vyzera bezna francuzka a ako sa oblieka? Je to myt, alebo fakt, ze su stylove..

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Velmi pekne topanocky. Malicka rada: nabuduce si kup o jedno cislo väcsie, trosku viac miesta vpredu by bolo lepsie.

    OdpovedaťOdstrániť