nedeľa 28. júna 2015

I'm back!


Ahojte! Priznávam, že blog mi už veľmi chýbal a tak som sa rozhodla, že to tu konečne oživím :) A začínam hneď tým, že som vám natočila nové video. Ukazujem v ňom ako si vytvoriť romantické hnedo-ružové smoky eyes s paletkou Naked 3 a k tomu som natočila aj outfit, takže sa je na čo pozerať :) Pohrala som sa aj s montážou, musím povedať že ma to neskutočne baví a dúfam že sa postupne budem len a len zlepšovať :)

Pridávam teda odkaz na video a komu sa na to nechce pozerať tak aj pár fotiek. Nabudúce tu už bude normálny blogový článok, takže stay tuned či ako sa tomu hovorí.. :D A nezabudnite si to dať do HD kvalitky :)





Na fotkách to líčenie bohužiaľ vidno len minimálne.. Foťák mi vždy zožerie všetky farby ale na videu ich naopak pekne vidno, zaujímavé.. :) Detaily outfitu sú tiež vo videu. Dajte mi vedieť či sa vám páčilo a hlavne majte pekný a pohodový deň.







6 komentárov:

  1. Krásne lodičky :O :) Hneď by som ti ich vzala :D

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekna kabelka inak. Neskutocne ti seknu tie ocne linky..Mne sa to strasne paci , ale mne moc neseknu, alebo je to tym, ze ja sa v nich blbo citim...Inak nejak ti vlasy podrastli...Ci sa mi to len zda?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :) Vlasy mi rastu dost rychlo, to mi hovori kazdy aj ked ja si to velmi nevsimam.. :)

      Odstrániť
  4. Ach jaj, ty nasa snehulienka. Fakt ty ked sa namalujes, je to viac nez uzasne.
    Aj ta sukna, tricko, privesok, vsetko krasne.

    Neviem, ci mas zaujem aj o kriticke pridavky, alebo iba o chvalu. Ale ja ti to napisem. Trosku make-upu treba dat aj na usi a aj puder aj pekne na usi. Vsimni si to na videu. Ak ti vadi, ze pindam, kludne daj vediet a nabuduce uz budem ticho.

    OdpovedaťOdstrániť