štvrtok 1. januára 2015

Čo som dostala na Vianoce


Ježisko bol tento rok opäť štedrý, musela som byť celý rok veľmi dobrá :) Veľmi rada si pozerám na iných blogoch kto čo dostal a preto aj ja vám ukážem moje darčeky.

Dostala som túto úžasnú kozmetickú sadu značky Nuxe. V balení je denný krém, multifunkčný olej na vlasy, tvár atď., ďalší olej v s trblietkami na leto alebo špeciálne príležitosti a voňavú sviečku.


K tejto sade som rovno dostala aj túto jemnučkú teplú deku aby som sa do nej mohla zabaliť, dať si na tvár masku, zapáliť sviečku a naolejovať si všetko čo sa dá :)


La vie est belle od Lancômu je moja najobľúbenejšia vôňa a toto je už môj tretí flakón :)


Dostala som tiež tri darčekové karty do Sephory a k tomu jednu malú fľaštičku do ktorej si môžem preliať trošku parfému a dať ho do kabelky.


Skočili sme teda do Sephory na Champs Élysées, v ktorej sa nachádza stand značky MAC a kúpila som si makeup a púder. Naozaj som ich chcela vyskúšať pretože vždy keď na instagrame obidvujem nejaký skvelý makeup tak vo väčšine prípadov bol na tvári použitý práve makeup Studio fix od Macu (pozrite si napríklad DressYourFace alebo LillyGhalichi na instagrame a pochopíte) :)



Od priateľových starých rodičov som dostala tieto krásne mydlá a obálku z ktorej obsah som použila na nákup kabelky zo Zary (na fotke nižšie). Trebalo mi nejakú malú kabelku pretože mám iba tri veľké ktoré striedam na nosenie do školy no keď idem len tak do mesta tak je to nepraktické ťahať so sebou veľkú kabelku. Čím väčšia kabelka tým viac bordelu a hlúpostí v nej!




 Od priateľa som dostala tieto krásne šperky ktoré ste už mohli vidieť vo videu Get ready with me v z predošlého článku. Chcela by som sa vám tiež veľmi pekne poďakovať za pozitívne komentáre k videu! :) Veľmi ma to potešilo, nečakala som, že sa vám bude tak páčiť :))



Čo ste dostali na Vianoce vy? Ak ste o tom náhodou písali články tak by som ich rada videla!:)

7 komentárov:

  1. Dostala jsi nádherné dárky. Mě by nejvíc potěšil určitě ten balíček Nuxe :)

    Yankee Candle a jiné vůně domova :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krasne darčeky

    <a href="http://fashion-paradis.blogspot.sk“>Vera</a>

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvele darceky :)

    http://angie0334.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. priateľ má vkus!:) Doma mám tiež tú sviečku od Nuxe a vonia skvelo, obľúbila som si aj ich balzám na pery - čisté citrusy:) s medovým podtónom. Na kabelku som v Zare pozerala, ale zostala som len pri tom, no je nádherná. A som zvedavá na tvoje pocity z MAC-u:) Dostala si krásne darčeky! btw. šťastný Nový rok!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. La Vie Est Belle je i můj nejoblíbenější parfém, ačkoliv jsem si letos k Vánocům přála Sí od Armaniho. přítel vybral opravdu krásné šperky, už jen ten prstýnek chybí :)) ta kazetka od Nuxe také vypadá dobře, já jsem si zrovna objednala tři produkty této značky, takže jsem moooc zvědavá, jaké budou.

    OdpovedaťOdstrániť