sobota 8. novembra 2014

Make-up of the day



Peknú sobotu prajem! :) Včera som mala náladu na experimenty a fotenie a aj napriek tomu, že vonku pršalo a bolo neskutočne zamračené, pokúsila som sa nafotiť moje líčenie.

Namaľovala som sa intenzívnejšie než mám vo zvyku a celkom sa mi to páčilo! :) Mám pocit, že na fotkách vyzerám trošku staršie než zvyčajne, no keďže za normálnych okolností vyzerám tak maximálne na 17, tak mi táto veková "prirážka" až tak nevadí (možno ak sa takto namaľujem keď pôjdem na diskotéku, tak ma tam pustia aj bez zbytočného vyjednávania a polemizovania o mojom veku).

Na líčenie som použila:

- make-up L'oréal True Match

- púder Rimmel Stay Matte odtieň Silky Beige

- korektor Catrice Camouflage Cream odtieň 010 Ivory

- paletka Naked

- linka Yves Rocher

- lícenka H&M Sugar Coral

- bronzér Nars odtieň Casino

- ceruzka na pery Yves Rocher odtieň 01 Rose

- špirála Yves Rocher Longueur 360












11 komentárov:

  1. Chci umet livit jako ty! :)

    Zvu tě ke mě na giveaway : YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovedaťOdstrániť
  2. velmi sa pacis! snad by som ti tipla 25. no a inak a kde zmizli tie dlhe vlasy??? trochu je ich skoda...
    ja som dnes zaplatila u kozneho 150 euro! za prasnute zilky na tvari. uz ma to nebavilo si ta to davat make-up. ale 150 euro, to co uz je? a ze mozno to bude treba robit este raz. pomooooc!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noooo zmizli lebo boli znicene zo vsetkeho toho odfarbovania a uz som nemala nervy na tie rysave odlesky hlavne. Dorastu rychlo. A co sa tyka toho kozneho tak bohuzial vsetko co sa odstranuje laserom je neskutocne drahe :( Ja by som si uz davno dala odstranit natrvalo chlpy keby to nestalo cely majetok..

      Odstrániť
    2. :o) jaaaj tak chlpy ak by mi mali robit, tak to ani bill gates keby bol moj muz, nechcel zaplatit....

      Odstrániť
  3. mám ráda výraznější líčení očí s linkou - v tom se cítím úplně nejlépe :) Tobě to náramně sluší, jsi vážně nádherná ženská, můj woman crush :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. keď sem človek chodí až má komplexy! krásna si! ako sa inak darí v škole?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Och bože, Vám to líčení tak neuvěřitelně sluší. Samozřejmě je to tím, že máte nádherné oči. Já se něčeho takového snažím docílit už roky, ale nikdy nevypadám tak skvěle. Ty oční linky máte hlavně naprosto dokonalé. Asi bych potřebovala video návod, jak si takové vytvořit. A nebo se na to každodenní líčení linek vykašlu a zajdu si na tohle :)

    OdpovedaťOdstrániť