piatok 14. novembra 2014

Contouring & Highlighting





Ahojte dievčatá! :) Neviem ako vy ale ja si vždy rada pozriem rôzne tutoriály na youtube alebo fotky rôznych zaujínavých líčení na instagrame. Vždy sa na nich dívam a vravím si preboha prečo keď sa maľujem ja, vôbec sa to na to nepodobá? Akokoľvek sa snažím, vždy to dopadne tak, že sa s tým trápim takmer hodinu a nakoniec si do odmaľujem a zaprisahám sa, že ostanem pri mojej klasike (čierne linky, špirála a ideš). 

Keďže základom každého úspechu je vytrvalosť, rozhodla som sa, že budem trénovať a trénovať a len trénovať až dovtedy, pokiaľ zo mňa nebude profíčka! Všetky moje pokusy vám postnem aj na blog. 

Základom každého dobrého líčenia je podľa mňa perfektne zjednotená tvár. Začala som práve preto týmto krokom a inšpiráciou mi boli mnohé videá a fotky z internetu. Chcela som si hlavne vyskúšať, či to naozaj bude mať zázračný efekt a uvidím nejakú zmenu. Musím ale poznamenať, že na Kim Kardashian som sa nepremenila a veľký rozdiel medzi týmto contouringom a mojim každodenným líčením, (pri ktorom si jednoducho narýchlo aplikujem bronzér pod lícne kosti, na spánky a na hornú časť čela a korektor aplikujem pod oči) veľmi nevidím. Samozrejme, okrem toho, že toto zabralo viac času! :) Myslím si tiež, že pokiaľ nemáte nos ako zemiak, je úplne zbytočné si na neho niečo "kresliť", teda kontúrovať ho. Druhým poznatkom je to, že je zbytočné si najprv na tvár naniesť make-up a potom to celé prekryť korektorom a bronzérom. Všetkého veľa škodí, takže na každodenné líčenie by som túto metódu neodporúčala.


Zo škaredého káčatka na labuť krok za krokom:) 

1. Žiadny make-up.... hmmm


2. S makeupom


3. Pridala som rúž a špirálu 


4. Bronzér a korektor na rozjasnenie 



5. Rozotrené do stratena


6. K tomu už len lícenka a je to! :)


Použíté náradie:



Čo si o tom myslíte? Kontúrujete aj vy či nie? :)


9 komentárov:

  1. ja som to skúšala ,a le nemala som dobrý rozjasnovač takže dnes bol dôvod na nákupy a idem skúšať :) ty to skoro vôbec nepotrebuješ :P ja potrebujem nejako opticky zmenšiť a zhranatiet moju bradu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. si kočka :) sluší ti to.. :) Já konturuju denodenně

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kontúrovanie nevyužívam, lebo to neviem:-) Ale teším sa, že plánuješ pridávať príspevky tohto typu, tiež si ich rada pozerám:-) Day By Day

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já konturování vůbec neumím, takže to raději ani zkoušet nebudu :D Máš nádhernou rtěnku, můžu se zeptat co je to za odstín? :)
    Klára z Klára peče

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja konturuji pouze licni kosti a to bronzerem a nekdy prave i kolem cela/spanku, ale to jen zridkakdy. Vubec ale nepouzivam korektor nebo neco na projasneni pod ocima, budu muset napravit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som začala kontúrovať ale len práškovými kontúrovacími sadami.Lebo keď som skúšala to čo ty(tekutý make up na kontúrovanie), mala som pocit, že mám kilo make upu :D...cítila som ťažkú tvár ... ale inak ja v tom zmysel vidím aspoň pre mňa, lebo mi to tak viacej načrtne tvár :)
    a Ty to ani nepotrebujes ani make up :)
    Beauty Bubble

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Co konturovanie, ja skor nechapem, ze kde sa ti vzali tie mihalnice...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. veď ty vyzeráš dobre aj s nerozotretým bronzerom a rozjasňovačom;)

    OdpovedaťOdstrániť