piatok 24. októbra 2014

Posledný francúzsky



Tieto fotky sme nafotili hneď pred domom ešte pred odchodom do Anglicka. Ani si neviete predstaviť, ako mi chýba slnko a teplo. Anglické počasie mi veľmi pripomína to naše slovenské - slnko vychádza len občas a na krátko, častý dážď a nižšie teploty. Na juhu Francúzska slnko svietilo takmer neustále, ale na to si človek zvykne tak rýchlo, že to potom už ani nevníma... A potom príde do Anglicka a má z toho počasia depky! Na všetko sa však dá zvyknúť, takže nezúfam a čakám, až sa raz ráno zobudím a moja nálada nebude odrazom anglického zamračeného počasia. 




















5 komentárov:

  1. Anglicke pocasie vobec nepripomina to nase... Ja si stale hovorim, aby som uz bola doma na Slovensku lebo tu v Anglicku je to s tym pocasim vseliake. Svieti slnko a o 1min uz prsi. Uplna depresia :( Fuu niet nad Slovensko, ale jasne ze s juhom Francuzska sa to neda porovnat. Inak moj sen je Azurove pobrezie. Snad tam coskoro zavitam.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Myslim, ze ten rok v Anglicku bude super na to, aby si si uvedomila, ze ake je to super na juhu Francuzska.
    Ja sa chcem prestahovat raz na juh a tvrdo setrim peniaze. Lenze kedy...asi az v 60ke...kupim si nejaky apartmanik a budem si to tam uzivat, rano pojdem na trh, pridem domov, nakrmim macky, psov, poobede na kavicku s muzom...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to je nádhera <3 podzim mám moc ráda, ale také mi ta věčná tma a zima pořád nedělá dobře, takže právě něco jako tyhle fotky mě vždycky dokáže nabít energií. počasí v Anglii je šíleně nevyzpytatelné, tak snad si brzy zvykneš a bude to lepší :)

    OdpovedaťOdstrániť