nedeľa 11. mája 2014

─═☆ OUTFIT ☆═─ Bodkovaný cardigan

Milujem všetko, čo je bodkované. Mala som isté obdobie, počas ktorého som si kupovala tony oblečenia s bodkami. Proste bodkoúchylka. Na chvíľku som si už myslela, že som vyliečená.. No moja bodkoabstinencia bola ukončená vo chvíli keď sa moje oči zadívali priamo do bodiek tohto ružového cardiganu na popoludňajšej romantickej prechádzke H&Mkom.





Je to môj prvý cardigan (!), a to z toho dôvodu že keď si kupujem nejaký kus oblečenia, vždy najprv rozmýšľam o tom, či ho budem môcť nosiť po celý rok alebo len za určitého počasia (samozrejme, tieto hlboké úvahy vynechávam pri čižmách, letných topánkach a šatách, zimných bundách a ostatných kusoch oblečenia bez ktorých sa v istých ročných obdobiach proste nezaobídem). To znamená, že ked si kupujem nejaké tričko, premýšľam o tom, či ho budem môcť nosiť v zime pod sveter a keď si kupujem sveter, premýšľam o tom či ho budem schopná v zime napchať pod bundu. A to je ten problém: väčšina cardiganov sa hodí na jar alebo na leto, prehodiť cez tričko a vyzerá to dobre. V zime sa však nedajú zapnúť a spod bundy vám podivne vytŕča obrovský kus látky. Tento cardigan bol však bodkovaný a preto som jednoducho MUSELA urobiť výnimku :)

Určite si teraz klepete na čelo a myslíte si, že to využitie oblečenia príliš riešim, no všetko má svoj dôvod :) Predtým som takéto veci vôbec neriešila, no momentálne sa sťahujem tak často, že môj život sa musí dať zabaliť do dvoch kufrov a zmestiť sa do malého auta. Za posledné štyri roky som sa sťahovala už štyrikrát a budúci rok sa sťahujem opäť! Preto som nútená nekupovať hlúposti ale naozaj len to, čo je užitočné/praktické/potrebujem to. Ale niekedy na to kašlem a v shopaholickom záchvate kupujem somariny. Ako každá zdravá žena. 













Našla som však jednu praktickú vlastnosť cardiganov pri nosení tohto outfitu v ten večer sme boli s priateľom v čínskej reštaurácii kde zaplatíte a jete koľko chcete.. Čo v mojom preklade znamená jem až pokiaľ nemám pocit že o chvíľu prasknem a po odchode vyzerám ako tehotná. No a cardigan to brucho celkom dobre zamaskoval :P



Cardigan: H&M
Tielko: H&M
Nohavice: H&M
Topánky: H&M


Ups.. Ten moment, keď si uvedomíte, že ste chodiaca reklama na H&M
 

P.S.:giveaway vyhral komentár číslo 44 od Bibiány Marhefkovej

13 komentárov:

  1. to s tým oblečením začínam riešiť už aj ja, pretože mám v skrini polovicu vecí, ktoré som na seba mala tak 2x,alebo vôbec! Outfit je podarený:) ja mám radšej pásiky ako bodky, ale aj bodky sú super!:D
    prídi sa pozrieť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. náhodou jsi krásná reklama na háemko! :D moc ti sluší :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hahaha ten ups....tuto myslienku som presne mala minuly tyzden....prebehnem vsetky obchody a nakoniec itak kupim tam :o)
    ten cardigan je super! tam ho vyuzijes.
    a este by som chcela vediet ci sa v tych balerinkach citis ok, kedze to nie je asi koza, co? ale peknucke su.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na pate ma neskutocne rezu takze neodporucam su nejak zvlastne urobene vzadu koncia prilis vysoko na pate. Ja si nikdy nekupujem kozene topanky takze neviem ako sa clovek v nich citi :D

      Odstrániť
  4. Prosim ta ake cislo farby na vlasy pouzivas. Nadhernu farbu mas dik

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pouzivam c. 5.1 ale co vidis na fotkach je docervena pretoze mam odfarbene vlasy a na slnku to je este stale vidno.

      Odstrániť
  5. To prostředí♥ A jsi v každém postě krásnější a krásnější.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jaká jsi krásná! Nechápu, jak je možné, že jsem na tvůj blog narazila až dnes... Nejen že jsi opravdu zajímavá, hezká a ještě k tomu i milá, ale navíc miluju Francii a moc tě obdivuju, že tam žiješ a studuješ (a taky trošku závidím ;D). Musím si tvůj blog projít od začátku, hrozně mě zajímá, jak ses do Francie dostala a jaké to je, žít tam, a tak vůbec. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Celkovy outfit je taka pohodicka. Nausnice by som ja volila ine. Neviem nejak ti mi k tomu nejdu.No tvoju upravu vlasov a makeupu to je skoda komentovat. To ako vzdy mas za 1. :-) Ten cardigan mozes nosit aj v inej kombinacii a k trosku veselsim farbam. Urcite ho vyuzijes.
    No a dufam aj ja, ze nam niekedy tu prispejes a ukazes nam ako sa obliekaju francuzky. Celkom by si mozno potesila viac ludi. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. já chci tu Tvou nádhernou hřívu! :)

    OdpovedaťOdstrániť