nedeľa 23. marca 2014

Le 23 mars 2014

Dnes som sa rozhodla, ze pojdeme s priatelom nafotit nejake fotky na plaz. A bol to pekne blby napad. Verejny teplomer ukazoval len 13 stupnov, co by ani nebolo take hrozne, ale TEN VIETOR! Ten to vsetko kompletne pokazil. Takmer nepouzitelne fotky. Na 90% fotiek mam zatvorene oci kvoli piesku ktory sa mi snazil dostat do oci, vlasy som si doma 20 minut natacala na kulme uplne zbytocne a ta zima... ! Nakoniec sme to vzdali dost rychlo a poucenie do buducna je take ze plaz je sice pekna ale netreba sa tam trepat za kazdu cenu ako sme to urobili dnes my.. ;) Radsej si pockat a ist tam ked bude NAOZAJ pekne.




Chcela som vam odfotit veci ktore mi prisli minuly tyzden z oasapu. Riskla som to a objednala som si  odtial prvykrat bluzku. Vacsinou si cez internet neobjednavam ziadne tricka, nohavice, bluzky ani saka.. Jednoducho nic, co si normalne musim vyskusat na sebe predtym, nez si to kupim. Hlavne tie bluzky, napriklad v Zare su mi aj XSka vsetky obrovske, v H&M to iste. Lenze cinske e-shopy su zname tym, ze vyrobene veci sedia skor cinskej populacii nez tej nasej, takze som to skusila a bluzka mi nastastie sadla :) Material je velmi prijemny aj ked zahyby na rukavoch sa mi pokrcili okamzite. 




Prisiel mi aj tento svetrik a musim povedat ze je presne taky isty ako na obrazku a bude sa hodit takmer ku vsetkemu.  Mohol by vsak byt trosku teplejsi.






Bluzka: oasap

Sveter: oasap


P.S.: Dakujem vam pekne za povzbudzujuce komentare v predoslom clanku, normalne si zaciatkom aprila budem moct kupit novy pocitac takze sa uz tesim, ze budem moct znova prispievat na blog castejsie. Inak bude to zniet sialene ale byt v dnesnej dobe bez pocitaca je snad nemozne! Hlavne pre nas studentov..Nemas pocitac? Nezozenies si poznamky do skoly, neurobis ziadny powerpoint a nestiahnes si poznamky co ti profak poslal cez e-mail.. :) A o tom, ze som uplne mimo co sa tyka aktualit ani nehovorim!

8 komentárov:

  1. Jéj, teším sa, že si sa nám ozvala:-) Tiež si neobjednávam veci, ktoré treba skúšať a obdivujem dievčatá, ktoré sa vedia trafiť do veľkosti, resp. keď im tovar príde skutočne v takom stave, v akom ho videli na obrázku. Day By Day

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ♥Ale na těchto fotkách ti to zase neuvěřitelně sluší. Taky bych ráda jela na pláž a tak, ale přesně si říkám, že by to byla blbost a "trpělivě" čekám na teplý počasí.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Náhodou, tie fotky nemajú chybu ! Nie sú vôbec také, ako tie ostatné blogové, bezchybne zapózované atd ! :D
    Mne sa to rata, je to také reálne ! :D
    A si krásna, blúžka tiez aj svetrík, ale najviac za srdce ma chytila znova sukna ! :)
    A za príspevok palec hore :* :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj tak si na fotkách pekná:) a páči sa mi aj tvoj outfit

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Si trosku frfloska :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten svetrík je úplne nádherný a hrozne sa mi páči tvoja sukňa, všade takú hľadám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. opět nádherná :)) moc Ti to sluší! ten tmavý svetřík je krásný.

    OdpovedaťOdstrániť