sobota 14. decembra 2013

Le 14 décembre 2013.

Ahojte! :) Po viac ako dvoch týždňoch som späť s novým článkom. Dôvod tejto menšej neprítomnosti bol ten, že mám skúškové.. :( A to znamená že vlastne ani nežijem, len chodím zo školy domov a rýchlo sa učím, prípadne na nákup ale inak nič iné nerobím, smutné však :D Teraz mám taku menšiu pauzu, jednu z predposledných skúšok som mala vo štvrtok a ďalšie dve mám až na ďalší štvrok a piatok takže som mala čas byť s priateľom a nafotit outfit.

Najhoršie na tom všetkom je, že vlastne žiadnu vianočnú amtosféru teraz ani nevnímam. Ale vždy lepšie, ako mať skúšky až po Vianociach a celý čas na nich myslieť. Takto aspoň budem mať pokoj a budem si ich môcť vychutnať.

Dnešný outfit som si obliekla tak narýchlo keď sme šli na nákup :) V hlavnej úlohe niečo ako parka z oasapu. Strašne som chcela túto zimu nejakú parku a žiadnu, ktorá by mi sedela, som nenašla. Je to hlavne preto, že všetky sú strihovo dosť dlhé a široké, takže som v tom vyzerala ako vo vreci ( nič nového, pre 160cm dievčatá a menej je nájsť niečo, čo strihovo sedí, mission impossible) :/ Takže som skúsila štastie s touto a som vcelku spokojná :) Hlavne rukávy ma prekvapili, nie sú mi o 10cm dlhšie.. Máte aj vy takéto problémy alebo som sama? 







Topánky: Zara
Sveter: Tally Weijl
Nohavice: H&M
Bunda: oasap.com

19 komentárov:

  1. krásná parka :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jj zkouškové je pěkná otrava!! Ale máš krásnou bundu!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A ja uz jsem si myslela,ze jsi prestala blogovat:-).To by byla velka skoda!

    Jinak bunda ti moc slusi ale ty cizmy jsou jeste lepsi,takovy nad kolena taky hledam,muzu se zepsat kolik staly?ja ty co jsem v zare videla se mi zdaly moc siroky pres koleno,ja mam hodne hubeny nohy takze by to asi skarede plandalo:-(.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Stali 65 eur, ale kupovane boli v Spanielsku takze normalne stoja vsade inde 79 eur. Tieto su vcelku uzke, ale zas nie su naozaj nad kolena.

      Odstrániť
  4. Veru mam presne ten isty problem, som pomerne nizka a nikto mi neveri, ked stale tvrdim, ze mam problem s velkostami! :D A teda krasnu mas nielen bundu, ale aj cizmy a tie tvoje vlasy! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zlatá si :) a máš tu krásne vlasy :)))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tá bunda je krásna .. veľmi sa mi páči ta kožušinka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pekna bunda, je netradične krátka na parku, páči sa mi. A máš krásne natočené vlásky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Neviem, aku tam mate teplotu, ale cele krize mas vonku, takze velmi "zdrava" parka.
    Tie cizmy sa ti nehodia, pretoze si mala a ked si pozries pomer cizma a stehno, tak su dlhsie ako stehno a to uz by som nebrala. Obliekaj sa podla tvojej postavy.
    A natocit si len tak takto vlasy na nakup, to ze sa ti chcelo, tak to mas moj obdiv...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie vlasy som mala natocene uz den predtym, a vydrzalo to :) A inak teplotu tu mam od 10 do 14 stupnov v zime, takze dlhsiu bundu mi vobec netreba. Inak sveter ide az po spodok zadku a vzdy si davam v zime pod sveter aj tricko ktore zasuniem do nohavic takze ziadne krize vonku. Inak s tymi cizmamy aj vysoke dievca by malo to cizmu dlhsiu nez je jej stehno, to je princip tych nadkolenovych ciziem nie? Nemam pocit, ze by ma to nejak stucnovalo alebo zeby mi to skracovalo postavu, takze v tom nevidim problem,..

      Odstrániť
  9. Ty jsi neskutečná krasavice! Bunda je nádherná a vlásky ti moc sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj! Neplanujes spravit uz nieco o mode francuziek? Ako sa obliekaju?:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :) Predtým som mala v pláne takýto článok napísať, a potom som to nechala tak, lebo som si uvedomila že by bol snáď nekonečný... Ale mohla by som skúsiť napísať aspoň nejaké résumé, píšem si na zoznam! :)

      Odstrániť
  11. Ahoj pekna parka, zavidim, ze tam taka jesenna bundicka staci.
    Tiez si myslim ze tie cizmy tak mierne podsadzuju postavu, alebo ako by som to vyjadrila. No ale zase nedat si kvoli tomu nikdy vyssie cizmy kde by sme to boli, ved nemas 80 kg...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Slovenky a češky jsou prostě nejkrásnější holky :-) Moc ti to sluší. Jinak taky jsem malá, takže sehnat něco jako kabát nebo bundu, v které bych vypadala normálně je výkon :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. je moc pěkná a vypadá, že je i teplounká :)

    OdpovedaťOdstrániť