pondelok 11. novembra 2013

Les fleurs

Pekný pondelkový večer!:) Dnes tu mám opäť jeden outfit, tentokrát skôr vhodný na nejakú oslavu alebo párty, prípadne večer do mesta.
Ja sa idem zbaliť pretože po niekoľkých dňoch voľna strávených u priateľa sa musím vrátiť ku mne domov. Zajtra je totiž na univerzite veľké zhromaždenie a bude sa hlasovať, či škola ostane kvôli štrajku zablokovaná alebo nie. Ja budem hlasovať proti blokovaniu, neplatíme si predsa tú školu na to, aby sme do nej nechodili, nehovoriac o tom, že potom to bude so všetkými tými vymeškanými hodinami jedna katastrofa, budú nám chýbať materiály ku skúškam atď. Je to zvláštne, ale už som asi vo veku, kde mojou prioritou nie je vymeškať v škole čo najviac hodín, ako to bolo predtým, hlavne na základke, keď sa nám v škole nekúrilo alebo keď bola chrípková epidémia a my sme mali prázdniny, to bolo radosti, pamätáte sa na to aj vy? :D





Šaty: Terranova
Lodičky: Jennyfer
Kabelka: H&M

8 komentárov:

  1. Ja sa priznam, ze som bola vzdy ten typ, ktory rad vynechal nejaky ten den naopak a teraz je to uplne naopak, hold, asi sme dospeli. ;) A mas krasne lodicky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) No to je aj vcelku normalne ze dospievame a mudrieme :D

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. ďakujem, nenosím ich vôbec často, mala by som začať :)

      Odstrániť
  3. naozaj krásny outfit :) veľmi ti to pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi sa mi páčia tvoje minišaty! Naozaj pekny kvetinovy vzor a materiál vyzerá byť príjemný na nosenie. A lodičky by som tiež brala :)

    OdpovedaťOdstrániť