piatok 8. novembra 2013

Kráľovská modrá

        Dnes ráno sme sa prebudili do dosť tmavého rána, takže presne tak vyzerajú aj tieto fotky. Ešteže sú na foťáku rôzne režimy, ktoré to trošku zachránili :) Už tretí deň nechodím do školy a ani sa tam až do budúceho utorka nedostanem, pretože študenti z našej školy štrajkujú a zablokovali vstupy do budov, v ktorých sa vyučuje. Francúzi štrajkujú vždy a pre všetko takže to nie je nič nového, aspoň mám o týždeň prázdnin viac. Momentálne štrajkujú preto, že rozpočet školy je v mínuse a preto sa od budúceho roka ako úsporné riešenie má zavrieť jedna "filiálka" v inom meste a v niektorých odboroch sa majú prijímať ľudia tak, že ich budú náhodne losovať (doteraz bol prijatý každý). Dosť bolo o štrajku a šialených barikádach školy.. radšej vám napíšem aj niečo o mojom outfite :)

        Kráľovská modrá je pre mňa jesennou alternatívou vínovej/burgundy farby, ktorú zas až tak nemusím. Preto som si z oasapu objednala túto modrú kabelku ktorú budem nosiť hlavne s mojimi lodičkami zo Zary. Bola som prekvapená ako dôkladne zabalená kabelka prišla, v troch plastových obaloch + v jednom ľahkom obale (nie látkovom, netuším ako sa volá ten materiál), nájsť ju môžete TU v rôznych farbách, no už nie je v akcii takže je dosť drahá.








Prajem vám teda všetkým pekný deň, aj keď je už určite na Slovensku vonku hrozná zima :/ Najlepšie je ostať doma a čítať nejakú knihu, ja práve čítam The Joy Luck Club a je to dosť zaujímavé! Komu sa nechce čítať, je podľa tejto knihy natočený aj film :)


Topánky: Zara
Kabelka: oasap
Sukňa: oasap 
Topánky: Zara
Bunda: Zara
Tričko: Jennyfer

13 komentárov:

  1. Jsi strašně krásnáá,to není možný!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tobě to sluší!! Jsi jako panenka:)
    Mám ráda královskou modrou, je to jedna z mých oblíbených barev.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. úžasný outfit! tá kabelka a topánky sú krásne :)
    www.sparkleoflipstick.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tebe to tak pristane, nádherná si !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ta kabelka je perfektní! vypadáš úžasně :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kralovska modra je moj najoblubenejsi odtien modrej, pristane ti to, si kocka. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Velmi Ti to sadne.
    Pancuchy su ake, take zhanam a ja mam problem s tymi pancuchami, vadi mi bud pas alebo su dlhe/kratke, zle sa v nich citim, tak preto vyzvedam...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mam ich zo supermarketu, takze neviem uz ani znacku ani konkretne velkost, proste som prisla, pozrela som ktore su hrube a nepriesvitne a urcite som zobrala tu najmensiu velkost ktoru mali.

      Odstrániť