štvrtok 31. októbra 2013

Outfit + škola pečenia makarónov

Dlho očakávané prázdniny sú tu a ja sa snažím o to, aby som sa aj učila a nie len vkuse zabávala. Na týždeň sme sa presunuli viac na sever. Mrzneme tu a tie naše reči o tom, že je tu hrozná zima a že doma na juhu je teplejšie už musia každému liezť na nervy :D Ako rýchlo si človek zvyká na dobré veci, to je až neuveriteľné.. !





 Bunda: Zara  Sveter: Tally Weijl  Nohavice: H&M Topánky: malý obchod vo Fr Náhrdelník: ?


Dva dni sme boli v meste v ktorom som študovala minulý rok, pozrieť kamarátov, na nečakané   nákupy, v čínskej reštaurácii a nakoniec v škole pečenia makarónov. Tých farebných presladených koláčov ktoré vôbec nemám rada. Priateľ to dal ako darček svojej mame, no keďže nemala čas ho využiť, išli sme tam namiesto nej. Bolo to príjemne strávené popoludnie, aj keď sa nám tie makaróny veľmi nepodarili (aj keď na prvý pokus to nie je zlé!) :D Všetkým však doma chutia takže nie je čo riešiť ;) Spravili sme ich ružové s čokoládovou náplňou. Zhodli sme sa na tom, že makaróny doma robiť nebudeme, pretože existuje toľko koláčov ktoré sú jednoduchšie na prípravu a zároveň chutnejšie, že robiť ich doma by bola len zbytočná otrava.

Pôvodne mali byť červené

Ale vznikla z toho ružová!


Inak určite si všimnete, že mám opäť tmavé vlasy.. Ale pozor, nie je to čierna! :D (Aj keď sa to zdá :/) Už som to nevydržala a zašla som ku kaderníčke, ktorá mi povedala že keď sa chcem naozaj zbaviť tej oranžovej musí mi to proste stmaviť, že nie je iné riešenie. Takže mám tmavohnedú a určite sa to bude vymývať o zosvetľovať takže to časom snáď aj na hnedú podobať bude.







19 komentárov:

  1. Nemůžu si pomoct, jsi strašně krásná :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jsi moc krásná a roztomilá :). A náhodou, ty makaronky vypadají úúúúžasně!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Praveze podla mna vyzeraju vase kolace naozaj dobre a podarene. ;) Pristane ti to. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mnaaam macarons!!! a ani tie karamelove nemas rada a ni tie pistaciove? tie orieskove chutia ako nase laskonky. ja sa extra vyberiem raz za rok do luxemburgu alebo metzu ich tam kupit :o) musim ale povedat, ze neznasam tie ovocne a s lekvarovou plnkou.
    no vidis, a zvladla si to, mas tmavohnede vlasy, ako si chcela. je to takto super.
    ten outfit, no co ti ja viem, ked sa oblecies presne ako ja, rovnake cizmy, rifle tricko, podobna bunda hahaha :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ziadne mi nechutia. V podstate je to len samy cukor zmiesany s farbivami takze nic pre mna. Pokial v kolaci nie je smotana alebo ovocie alebo puding tak mi vacsinou nechutia :D

      Odstrániť
  5. vlasy náhodou super, a že nejsou černý, je vidět na první pohled :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No super, takto na svetle som rada ze to vidno, este aj v pritmi by mohlo :)

      Odstrániť
  6. No tak tady mas ty vlasy super,takto ti to strasne slusi,na te prvni fotce jsi vazne nadherna,ta ruzova rtenka tomu dodava smrnc!dokonaly:-).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jeste jsem se chtela zeptat jestli ti nechybi Slovensko a kdyz ti chybi co ti pomaha kdyz jses smutna a chybi ti rodina?ja totiz mivam takovy doby kdybych se nejradeji sebrala a sla zpatky do CR ale bohuzel to uz nejde:-(.Jedes na Vanoce na SK?taky mas let zrovna na svatky tak drahy?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasne Slovensko mi chyba, ale uz som si zvykla. Aj pred odchodom som byvala doma casto sama a tak cize som s tym ze by mi chybala nejak neskutocne rodina problem nemala. A ano idem na Vianoce domov, prave si zhanam listky a lahke to nie je! A aj dost drahe

      Odstrániť
  8. Nie sú to náhodou makrónky ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Po francúzsky sa to volá macaron takže tomu hovorím makarón po slovensky a slovo makrón zatiaľ neexistuje takže si nemyslím, že by sa to po slovensky volalo makrónky

      Odstrániť