štvrtok 29. augusta 2013

Maxi šaty

     Už druhý rok sa som sa snažila zohnať si nejaké maxi šaty. Nechcela som žiadne s "letným" vzorom typu kvietky, prúžky a podobne takže to nebolo ľahké. Až teraz na konci leta sa mi to podarilo, lebo aj keď som nejaké v obchode videla, tak by som ich mohla za sebou ťahať ešte aspoň 2 metre, také boli všetky tie šaty dlhé. Tieto čo mám na sebe som nakoniec našla v H&M.
      Nejaký veľký náhrdleník som hľadala tiež a v H&Mku ich majú dosť, takže je z čoho vyberať ale tento bol proste naj :)

      Inak neviem, či to funguje aj na Slovensku (ale myslím že áno), ale už dlhšiu dobu je možné priniesť do vášho H&Mka použité staré oblečenie, takže nevyhadzujte vaše staré veci do koša ale odneste ich radšej tam, všetko oblečenie bude zrecyklované (niečo, čo je v dobrom stave bude znova použité ako oblečenie, ďalšie veci budú použité ako izolačné materiály, atď.). Tu vo Fr je to tak že za každú tašku oblečenia (minimálne 3ks oblečenia na jednu tašku) máte 5 eurovú zľavovú poukážku na nákup nad 30 eur. Ja som už odniesla dve tašky (dve na deň sú limit) a jeden poukaz som teda už použila :)

     Určite si na fotkách všimnete zmenu farby mojich vlasov, takže sa neľakajte a všetko vám vysvetlím v najbližšom článku :))










Šaty: H&M
Kabelka: Bonobo
Topánky: ???
Náhrdelník: H&M

20 komentárov:

  1. Tie vlasy ti velmi pristanu a saty su krasne ! Ja som zhanala maxi suknu a vsetky boli ako pre zirafy :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :) Sak toto ze vsetko je to strasne dlhe! Ale skus sa pozriet na asos do kolekcie Petite maju tam urcite maxi saty a maxi suknu mozno tiez :)

      Odstrániť
  2. Miluji maxišaty!!! Hrozně ti to sluší:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. akurát dnes lúskam tvoj blog pozornejšie a musela som začať Francuzskom :) tu krajinu milujem,aj ked je pravda,že som tam nebola tak dlho,ako ty :) a teda neviem,či som na jednej menovke prečítala dobre-Guillaume-tak sa volá tvoj priatel?lebo môj synovček narodený vo Fr.,ale občan SVK,sa volá takisto,a s týmto menom som sa stretla len pri nom,som myslela,že len on sa tak volá,haha :) (aj ked je to samozrejme nemyslitelné:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano vola sa Guillaume :) A je to bezne francuzske meno, poznam viacero Guillaumov :D A vcelku stare si myslim, dnes uz vobec nie je v mode :D

      Odstrániť
    2. a ten náš má tri roky :) mne sa to meno velmi páči,aj ked zo začiatku sme si nemohli zvyknúť,predsa sú slováci a dali fr. meno,ale je krásne :)

      Odstrániť
  4. Wow, perfektny outfit, strasne ti to pristane! ;) Inak ja som este prave maxi saty nenasla, tiez mi ziadne nesedia, bud su mi takisto pridlhe alebo maju privelky vystrih, som teda zvedava ci sa mi niekedy podari najst tie prave.. :D A odnasanie oblecenia funguje aj na Slovensku. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak mozno na buduci rok zozenies alebo skus pozriet na nete a tak.. :)

      Odstrániť
  5. krásne jednoduché šaty :) pristanú ti :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow :)
    Tie šaty na tebe vyzerajú uplne super :)
    A nádherné fotky inak, kto fotil?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wow! Jsi překrásná! :)

    Chtěla bych tebe a tvé čtenáře pozvat k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway na tém back to school :) Budu ráda, když se zúčastníte! :)

    http://tereziiestaysalive.blogspot.cz/2013/08/ready-for-school.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ta barva je perfektní a moc ti sluší!P tom h&M jsem neslyšela, musím zjistit jestli to platí i u nás.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tie šaty su perfektné aj som cez leto hladala podobne:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tahle barvička mi k tobě sedí více než ta "tvrdá" černá, tohle působí přirozeněji :) moc pěkná změna! outfit se povedl, i když máš zahalené celé tělo, vypadáš sexy :)

    OdpovedaťOdstrániť