streda 7. augusta 2013

Le 7 août 2013

Ahojte :) Vcera sme sa vratili z Pariza a pozajtra odchadzame opat na juh Francuzska. Svoj kufor uz ani nevybalujem, jednoducho sa v nom trochu pohrabem, vytiahnem co som nasla a obleciem si to. Dnes sme sli do mesta vybavit niekolko veci; do banky atd., takze som si s outfitom hlavu velmi nelamala. Chcela som si zopnut vlasy ale nechcela som klasicky do copu tak som si uplietla francuzsky vrkoc. Musim si pozriet nejake tutorialy na ucesy na youtube, lebo vzdy si robim vlasy tak isto.. Ale potom ked tie tutorialy skusam na svojich vlasoch, tak z toho mam len nervy lebo sa mi to nedari alebo to vyzera divne.. Stava sa to aj vam? :)










Okuliare: H&M
Náušnice: H&M
Top: Tally Weijl
Rifle: H&M
Kabelka: H&M
Topánky: Zara

29 komentárov:

  1. Moc ti to sluší :) a z účasama jsem na tom stejně, nemám na to nervy, tak jdu zase v tom samém :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty botky a vlásky! Moc ti to sluší:) Jinak já na tutoriály na netu už asi kašlu. Vždycky z toho vyjde takové divné neslušivé nic. Takže mám vždycky rozpuštěné://:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hotová famme fatale!:), inak dnes som si na teba spomenula, boli sme v Tescu a mali tak nejaky keksik, ze "Berilka":)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to uz hej :D O chvilu budem slavna vdaka keksikom :))

      Odstrániť
  4. vyzeráš úplne prekrásne! a tutorialy na vlasy nejdú do rúk ani mne :D
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mas nadherne boticky a vlasy resim uplne stejne, vzdy mam snahu vytvorit neco noveho neokoukaneho, pak se akorat naseru, udelam culik a jdu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj u mna to je vzdy tak.. aj tak to nakoniec vyzera lepsie nez zlozite kreacie :)

      Odstrániť
  6. tak toto je úžasný outfit! len tu na Slovensku by som si tie rifle asi ani nevedela na seba natiahnuť cez toľkého potu :D:D a tie sandále sú úplne naj :) francúzsky cop nosím iba hore na gumičke :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. My sme tu dnes nemali nejake extra horucavy lebo bolo zamracene trosku.. Inak samozrejme aj ja som bola doteraz len v kratasoch alebo satach :)

      Odstrániť
  7. Hrozně ti to sekne a ty boty jsou boží!!! :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/08/prazdninova-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. jednoduché a krásné! odkud jsou boty?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zo Zary :) Uplne som zabudla napisat do clanku odkial mam veci, uz je to doplnene

      Odstrániť
  9. Mozem aj kriticky nazor? Ide o kombinaciu nausnic a slnecnych (alebo aj inych, dioptrickych) okuliarov.
    Kombinuje sa: ak vyrazne/väcsie okuliare, tak k tomu male nausnice.
    Alebo ak velke nausnice, tak potom nie okuliare.
    Lebo je toho moc na tvojej tvari a ked mas cop, este je toho viac.
    Nic v zlom, davam len dalej radu jednej pani, ktora mi toto raz povedala a ja som bola vtedy velmi zaskocena, ze co to tara, ale veru mala pravdu a odvtedy som toto zmenila.

    Inak je to velmi vydareny outfit. Namiesto tych nausnic by som dala vyrazne hodinky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to se nezlob ale to je teda dost debilni nazor,nevim kde na to lidi chodi jestli maji nejaky prirucky podle kterych se lidi museji ridit,neni to trochu trapny?clovek se ma oblikat tak,jak mu to vyhovuje a ne tak jak to nekdo rika nebo predepisuje.Mne se teda libi Berylcin styl,je v tom pekne vyrazna,vsechno se k sobe barevne hodi,neco jinyho by bylo kdyby to mela vsechno barevny,tak uz by toho treba bylo moc,ted ale ne a je leto takze si myslim,ze je povoleno vse,jde hlavne jde o to,jak v tom dotycna vypada.

      Jinak ja se uz delsi dobu snazim naucit rybi cop a furt mne to nejde takze porad dokola chodim jenom v tom normalnim,na toto jsem proste anti talent,ani ten francouzsky cop bych neumela takze jsem ostuda:-).

      Odstrániť
    2. Nikto sa nicim riadit nemusi. To som nepovedala ani Berylke.
      Vyjadrila som len svoj nazor a je na nej, ci sa nad tym zamysli a ako to zhodnoti pre samu seba, ved moze to brat aj jednym uchom dnu a druhym von.

      Ked si v New Yorku pride teta z okolia este v pyzame po kavu, jej vec. Ak v Londyne ludia chodia vonku v roztahanych teplakoch, ich vec! Ak na Slovensku nosia take kratke sortky, ze im vytrcaju z nich vyslovene zadky, ich vec. Skoro ani brvou nepohnem.
      Ak ale niekto robi blog, predpokladam, ze chce aj reakciu a tak sa vyjadrim, vsak ano. Napriklad ja by som bola rada za kazdy nazor.
      Inak, ak ti moj nazor debilny, mysli si to, mne je jedno.


      Odstrániť
    3. Ti ktorym sa zda ze mam toho na hlave prilis maju vcelku pravdu. Moj nazor vsak je, ze v lete by som inak velke nausnice nenosila, pretoze okuliare nosim denne.. A ked niekde pridem tak si ich dam dole a uz mam len tie nausnice a vyzera to lepsie. Cize pre zhrnutie nausnice + okuliare takto nosim len v lete vonku :) Na fotenie som si ich dala lebo su takto vydarenejsie fotky ked mam skrytu polovicu tvare za okuliarmi:D

      Odstrániť
  10. och tie topanky...krasne....veľmi ti to pristane :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já bych místo naušnic asi zvolila nějaké stříbrné "pecky", trošku se mi to bije, ale jinak radost pohledět!
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє on WordPress
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє on Blogger

    OdpovedaťOdstrániť
  12. já vlasy nosím neustále stejně.. teda skoro, občas jen malinko jinak poupravím, ale jinak nic, takže tenhle problém nemám :D krásná jsi! a ty brýličky jsou skvělý :))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Och, vlasové tutoriály sú moja smrť, presne viem, o čom hovoríš :) Mám dlhé vlasy, no neviem, čo s nimi. Navyše, v týchto teplách si ich inak ako v cope ani neviem predstaviť. DayByDay

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tie topánky :o nádhernéé :)) A vlasové tutoriály tiež skúšam, ale nikdy sa mi nič nepodarí a mam z toho len nervy :D

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Presne nad týmto som minule rozmýšľala, tiež nosím vlasy buď rozpustené alebo v jednoduchom cope, v poslednej dobe som ale začala celkom experimentovať, síce zatiaľ len doma pred zrkadlom, ale aj tak. :D
    Inak tie fotky sú krásne. ;!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. bože, pre tie boty by som aj zabila!:)
    btw, ten problém s vlasmi máme rovnaký- už potrebujem nejaký nový kreatívny nápad!

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tak takovéhle outfity se mi líbí moc ! Je to celé takové jednoduché a přesto strašně krásné !

    Top & Rifle & Naušnice - super !

    OdpovedaťOdstrániť