utorok 2. apríla 2013

Le 2 avril

           Ahojte! :) Keď som si minule pozrela komentáre a videla som tam : "Už končíš?", nejak mi došlo že už je to dosť dlho čo som nič nepridala.. Tak som tu a napíšem vám čo nové (aj keď by som práve teraz mala pripravovať jednu prezentáciu do školy ale nevadí).
           O dva a pol týždňa mi končí semester a konečne budem mať prázdniny! To znamená že mám pred sebou dva týždne, počas ktorých vlastne ani nebudem spať ale myslím si, že budem mať dosť času počas celých tých mojich dlhých prázdnin tie noci dospať :)

         Pridávam vám aspoň zopár fotiek z mobilu a z tabletu.. :). 

Figový telový krém (úžasne vonia) a môj nový pomocník Batiste - suchý šampón. Naozaj vlasy zbaví mastnoty, no po použití vyzerám akoby mi niekto na hlavu vysypal múku..treba to potom poriadne vyčesať:)

Donat :) Mňaaam

Hello Kitty <3

THINK PINK!

Naša víkendová strava s priateľom.. Viem, viem, nezdravé ale taaaaak chutné!

<3

Ozvem sa snáď čoskoro a už s nejakým ozajstným článkom :) Inak chceli by ste článok o tomm, čo si myslím o knihe 50 shades of Grey? Zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte vy tak by sme potom o tom mohli podiskutovať v komentároch..

10 komentárov:

  1. Jééé Ty jsi krásná :) Think pink je nejlepší.
    Jeanny

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super fotky, moc ti to sluší
    o 50 shades of Grey mám smíšené pocity

    OdpovedaťOdstrániť
  3. na tych fotkach mas uuuuuuuuuuuzasnu plet!!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj Berylka :)
    Podla mna je strasna skoda, ze neprispievas castejsie. Chapem, ze mas toho vela a blog zabera kopu casu, ale myslim, ze nielen mna by potesilo, ak by si aspon raz tyzdenne prispela. Bavili by ma clanky z tvojho zivota, ako to chodi vo Francuzsku (aj ked na tuto temu si uz pisala), ake je tam skolstvo, tvoje outfity, nejake recenie a new in. Takze neprestavaj blogovat. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ludia uz len dva tyzdne... ! 19. mi konci skola a budem sa znova moct venovat aj inym veciam. Viem ze sa da vsetko stihnut ked sa chce ale odkedy mam popri skole aj pracu, tak som vecer po celom dni taka unavena ze sa najem, ucim sa a idem spat.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. S tým zaneprázdnením ti verím :D Aj ja tak troška momentálne prokrastinujem a mala by som písať bakalárku :D ale určite píš aj naďalej, tvoje články sú super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ty jooo.. na tvým blogu jsem poprvý a mám otázku: jak to děláš že ti to tak moc sluší?! :o :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. držím palce v té škole, přežij to :) vypadáš úžasně, krásná jsi!

    OdpovedaťOdstrániť