pondelok 25. februára 2013

Žijem!

     Ahojteeeeeee!:) Už dlhšie som na blog nič nenapísala tak som sa dnes rozhodla že vám odfotím outfit a narýchlo vás aspoň pozdravím... Nemala som dlhšiu dobu internet, takže som neprispievala a nemá ma ani kto odfotiť..čo k mojej aktivite na blogu tiež neprispieva. Veľmi ma však teší, že aj napriek tomu počet čitateľov stúpa!:)

     Zima-nezima dnes som si obliekla šaty. Aj tak som vlastne dokopy ani vonku nebola pretože som len vyšla z bytu, v krytom parkovisku nasadla do auta a z auta som vystúpila rovno pred domom a naspäť tak isto. Nie je tu síce až taká zima ako na Slovensku ale dnes tu padal taký mokrý sneh, čo je na Francúzsko zima dosť veľká :) Vyskúšala som konečne ten "romantický účes" kde sa vlasy jednoducho zatáčajú okolo čelenky. Je to veľmi praktické a jednoduché, asi to budem robiť častejšie, len ma z tej čelenky po istej dobe bolela hlava.
    




      Momentálne mám týždeň prázdniny takže možno sem opäť pribudnú nejaké fotky z Paríža. Neplánujem však veľmi pobehovať po meste pretože je zima a mám tooooľko učenia na tento týždeň :/ Myslím že čas budem tráviť skôr doma v teple nad knihami. Aj keď s troma chlapmi to nie je ľahké (priateľ, jeho brat a jeho otec). Včera som mala povinný večer pivo-pizza-futbal pretože Paris Saint Germain hral s  Marseille. Hmmmm. Jediná pozitívna vec na tom všetkom bola, že David Beckham hrá momentálne za Paríž takže konečne sa mám aj ja na čo pozerať :D Dokonca aj Victoria sa naňho včera bola pozrieť, možno ju stretnem niekde na Champs Elysées!

    Nakoniec by som sa chcela opýtať tých, ktorí čítali 50 shades of grey, či tá kniha je fakt taká dobrá a či sa oplatí ju kúpiť. Chcela by som niečo ľahké na čítanie no štve ma že kniha stojí 17 eur, tak si chcem byť istá že to stojí za to! :)


16 komentárov:

  1. Jéj, ten účes je úplne super a šatky sú krásne! :)

    http://thebestmakeupissmile.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný účes. Nedala by si sem návod? Veľká škoda, že neprispievaš častejšie... Tvoje články si vždy rada prečítam

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. https://www.youtube.com/watch?v=I33bV-YkDxk&list=UUVoDMXLU_UNpljm83m-Ds4w&index=8

      Je sice po francuzsky ale staci pozerat :) Inak skus dat do vyhladavaca na youtube headband tutorial mozno najdes aj po anglicky.

      Odstrániť
    2. Super! Ďakujem, lebo ja som ani nevedela ako sa to volá :D

      Odstrániť
  3. Ako mne sa vôbec nepáčil štýl písania tej "spisovateľky", samotná story je fajn, ale umelecký jazyk tej ženy je dosť shit (stále dookola sa opakujú nielen slová, ale aj celé vety, všade samé klišé, atďatď). Čiže ja by som ti odporúčala stiahnuť si niekde ebook, prečítať si niekoľko strán, trebárs aj náhodne a podľa toho posúdiť, či sa oplatí alebo nie (ja viem, moc som Ti nepomohla :D ale 17 eúr je dosť)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ved to ze to je na jednu knizku dost, ale myslim ze by mi ten obmedzeny slovnik aj vyhovoval kedze to budem citat po francuzsky..

      Odstrániť
  4. Ahoj, vitej po dlouhe dobe :) Ja jsem ted zrovna v polovine tretiho dily a me se knizka libila moc. Posledni dil na mam kindlu, ale prvni a druhy v anglictine a uz precteny, muzu ti je darovat, anglicky mluvis :) Ozvi se mi na email jeanny.rouge@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow, moc ti to sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc ti to seklo... Už sem viděla plno návrhů na ten účes co máš na fotkách asi ho také zkusím i když s mými vlasy to bude větší sranda. :) Jé já včera fotbal propásla... Koukám s tátou a asi ho tím jen mučím, protože u toho nadávám víc jak on. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj Berylka,

    no neuveris, ale uz si my vazne chybala :o) vzdy som nazrela a vravim si: co, kde je? ziadny novy clanok? co asi robi, uz sa jej asi nechce pisat...

    k tej knihe: ja som si precitala prvych 60 stran na internete cez jedno knihkupectvo, no a moj nazor je, ze je to take jednoduche citanie, dost sa to taha, ale...co ja viem?

    ak nechces minut peniaze, tak sa prihlas do kniznice. tam je vsetko zadarmo. toto som ja urobila minuly mesiac a ako som si buchala hlavu, ze preco som to neurobila uz pred rokmi!

    celenka: ja ti neviem, ale ty mas tak dobru tvar a vlasy, ze to absolutne nepotrebujes. ten uces je ale hlavne zozadu super a kedze mam dlhe vlasy ako ty, neporadis, ako to urobit, hlavne, ako tie vlasy zasponkovat, lebo moje su rovne a hladke a leskle, aby mi to drzalo.

    saticky: tie su uzasne, ach, take total francuzske.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa teda budem snazit prispievat castejsie!:)) Ak si ju kupim, tak to bude asi druha kniha ktoru precitam po francuzsky (okrem skolskych), takze budem len rada ak to bude lahke citanie. Uz som skusala tu knihu zohnat v nasej obrovskej univerzitnej kniznici a nemaju ju tam (asi preto ze je to pornokniha?:D).
      To mas pravdu ze ten uces vyzera ovela lepsie zozadu aku spredu, nie som velmi na celenky a uz vobec nie ked mam celenku rovno na cele ale chcela som vyskusat :) Inak ziadnu sponku som nepouzila, len tu celenku a vsetko som tam strcila.. a zastrkavala som tam vlasy az pokial nic nevytrcalo. Je pravda ze s dlhymi vlasmi to trva dlhsie ale drzalo to aj bez sponiek.

      Odstrániť
    2. no tu u nas (nemecko) v univerzitnej nemaju tiez, ale v mestskej ano.
      vidim ale, ze si uz na nu nazhavena, tak zhanaj zhanaj :o)
      mne sa ale vravi, ze pis, co, a ja si len tak citam. pisat je tazsie.

      Odstrániť
  8. krásný účes , šaty , a celá jsi roztomiláá!! :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. You look amazing! :) You're beautiful girl.

    Would you like to follow each other?
    http://oohmarly.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť