utorok 30. októbra 2012

Prvý jesenný

        Tak som si dala menšiu blogovaciu pauzu. Dôvody sú čisto praktické - presťahovala som sa, cez týždeň bývam sama takže ma nemá kto odfotiť, z oblečenia mám polovicu v jednom byte a polovicu v druhom, takže vždy keď sa oblečiem tak mi k outfitu chýba nejaký kúsok ktorý je práve v tom druhom byte a podobne. Lietam medzi školou, zumbou, salsou, párty, písomkami a inými vecami.
        Musím však povedať že byť na univerzite je aspoň podľa mňa stokrát lepšie než na gymnáziu a už by som sa tam vrátiť nechcela. Viac vám o tom napíšem v budúcom článku (niečo o škole vo Fr, o mojom meste atď.).

        Viem že vy už máte na Slovensku aj v Česku sneh a ja si tu ešte stále nosím tenkú jesennú bundičku. Zo snehu sa vždy teším asi tak dva dni a hneď ako sa začne topiť, už mi lezie na nervy. Všetko je špinavé, všade je voda.. No pravý dôvod toho, prečo neznášam sneh je ten, že sneh si vyžaduje "špeciálne topánky". Nejaké nepremokavé, teplé a zároveň stýlové. A presne také neexistujú! Nepremokavé + teplé = škaredé.Štýlové = jazierko v topánke a cencúle na prstoch. Takže výhoda toho že momentálne nie som na Slovensku je, že si môžem kúpiť topánky aké chcem (semišové sú predsa vždy tie najkrajšie a pritom najnepraktickejšie do snehu), bez toho, aby som musela myslieť na to, či sú praktické ! :)


P.S.: Na instagrame ma pod menom BerylkaB !




12 komentárov:

  1. Moc ti to sluší :) ty boty a kabelka jsou vážně super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta taška mě hrozně zaujala, je zajímavá :)


    http://imperfect-fashion.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :)tak to sme dve co sa tak tesia:)ja som v Holandsku a vytesujem sa ze snehu nikde ved aj dufam ze tu ani nebude ako kazdy rok:D...o topankach si to vystihla,ja tiez este vlacim tenisky a semisove cizmy co by som na SK nemohla:D Paci sa mi velmi tvoja bundicka a ten kozusinovy limcek juuuuj:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty botky sou úžasné! :) :D Taky moc času nemám no, ale závidím ti to sucho ve FR to vlhko mě vyloženě štve! :D :) PS: Jinak ti to moc sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. PS: Nominovala jsem Tě na TAG 11 tak když budeš mít chut tak se mrkni ke mě na blog! :)

      Odstrániť
  5. wau, tak tento outfit sa ti podaril na jednotku:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. bunda je super

    http://ilovesimplyfashion.blogspot.sk/2012/10/ako-malo-staci-k-detskej-radosti.html

    OdpovedaťOdstrániť