pondelok 2. júla 2012

Glossybox (juin)

    Dnes mi konečne došiel môj milovaný beauty box :) Vždy sa naňho neskutočne teším, aj keď už väčšinou viem čo v ňom bude, lebo nikdy neodolám a pozriem sa na internete na blogy tých ktorí ho dostali skôr ako ja.
    A opäť ma potešil a nebola som sklamaná :) Ten posledný som vám zabudla odfotiť, mala som v ňom napríklad jednu lícenku, juicy couture sprchový gél, kúru na vlasy bilosilk atď.

   Ce matin j´ai enfin reçu ma glossybox :) Je suis toujours pressée de la recevoir, même si je connais déjà le contenu car je n´arrive jamais à me retenir et ne pas regarder le contenu chez les filles qui l´ont reçue avant moi. 
   Je ne suis pas très exigeante en ce qui concerne les produits de beauté, j´ai envie d´essayer presque tout donc la glossybox m´a pour l´instant jamais complétement déçue. 


      


    Box obsahoval / Le contenu de la box:

* Hydratačný krém Noreva na tvár a krk pre dehydrovanú pleť / Crème hydratante Noreva pour les peaux déshydratées

* Telové mlieko La Sultane de Saba s arganovým olejom / Lait corps La Sultane de Saba avec de l´huile de l´argan

* Lak na nechty Nails Inc. béžovej farby / Vernis à ongle Nails Inc. couleur beige

* Ochranný opaľovací krém Lancaster, faktor 15  / Lait Soyeux Lancaster SPF 15

* Kúra na vlasy After-sun od Schwarzkopf / Soin après-soleil pour cheveux desséchés Schwarzkopf


     S obsahom som vcelku spokojná pretože za 10 eur mám 5 produktov. Lak na nechty béžovej farby som si chcela kúpiť už dlhšie, krém na opaľovanie tiež pretože žiadny na toto leto nemám a ešte k tomu je to SPF 15 ktorý si vždy kupujem takže mi to padlo úplne presne. Maska na vlasy mi už dochádza tiež. Ostatné dva produkty ma až tak nenadchli pretože krémov mám doma toľko že ich nespotrebujem ani za rok, Hlavne krémy na tvár, v každom boxe som mala jeden. S tými čo som mala už doma je ich asi 6. Nejaké dám teda svokre a mame pretože mne sa míňajú strašne pomaly!

     Je suis plutôt satisfaite de ce contenu car cela fait longtemps que je veux un vernis de cette couleur- là. Je n´ai pas non plus encore acheté la crème pour me bronzer donc ca tombe bien, de plus SPF 15 c´est exactement ce que j´utilise. Le soin après-soleil tombe bien aussi car je vais bientôt finir le soin que j´ai maintenant. Les 2 autres produits m´ont pas trop emballés mais seulement parce que j´ai déjà beaucoup de crèmes à la maison, surtout pour le visage ( au moins 6, j´en ai eu en dans chaque box!), et je n´arrive pas à les utiliser donc je pense que je vais en donner quelques uns aux filles de ma famille.




2 komentáre:

  1. Nevíš zda-li se to dá sehnat i v česku? :) V jakých cenách se to pohybuje?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie bohužiaľ v Česku ani na Slovensku to ešte nie je. Inak to stojí 13 eur aj s poštovným vo Francúzsku.

      Odstrániť