pondelok 12. decembra 2011

Hello Kitty

   Pozdravujem vsetkych mojich citatelov! :)
Neviem, ci sa to stava aj vam, ale pravidelne stracam kabel od fotaku. Hladam ho dva dni uplne vsade, a ked uz cela zufala pytam o pomoc mojho priatela, on sa postavi a o 5 sekund ho drzi v ruke (?!).
Outfitove fotky nie su,odfotila som vam len par dokazov o mojej kitty zavislosti.

Vo stvrtok idem konecne domov na Slovensko.Az budem doma, tak budem prispievat urcite viac, kedze budem vzdy niekam chodit, budem mat k dispozicii mamku ktora ma moze odfotit atd. A premyslam aj o tom, ze by som urobila moj prvy giveaway, zatial som ziadny nerobila lebo posielat balicek z Fr je prilis drahe. A posledna  vec je ze planujem pozmenit dizajn blogu.

Dufam teda, ze to tu coskoro ozivim.

Salut a tous mes followers!
Ca fait longtemps que je n'ai pas publie quelque chose, mais j'ai perdu le cable de mon appareil photo! Je l'ai cherche pendant 2 jours et mon copain l'a trouve en 5 secondes. :D Je n'ai pas de photos de mes outfits, je mets seulement quelques photos de mes affaires avec hello kitty - je l'adore!
Jeudi je retourne chez moi en Slovaquie donc des que je serai a la maison, je mettrai plus de photos des tenues. Et jai aussi decide de changer le desing du blog.


Diar, peracnik, kalkulacka, zakladac.. tu pomadu odporucam! :) Skvela ceresnova.

 Tento balon sice nie je Kitty, ale aj tak je pekny ;)

9 komentárov:

  1. ten hello kitty balzámek!

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všetky tie Hello Kitty vecičky sú milé. (:

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ty ses jak moje kamaradka, ta ma taky vsechno s Hello Kitty a to je jeste o dost starsi nez ty.. :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásná závislost, taky mám Kittynky moc ráda

    OdpovedaťOdstrániť
  5. hello kittyyy:) so cute! PS. To get a little bit in the Christmas mood.. Join my ‘Mystery fashion goodiebag’ giveaway with Monki, Pull & Bear goodies and more! here:
    http://cyliaaaa.blogspot.com/2011/12/giveaway-x-mystery-fashion-goodiebag.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ooo...já bych měla na tebe tolik otázek:) jak ses dostala do Francie, přes školu nebo nějak jinak...hrozně mě to zajímá:) byla by možnost komunikovat přes e-mail? můj je sarkazdrazilova@seznam.cz

    hezký den:)

    OdpovedaťOdstrániť