štvrtok 24. novembra 2011

Le 24 novembre.


Dnešný rýchly outfit. Neviem ako vy, ale ja mam rano asi tak hodinu na pripravu.A co vsetko zahrna moja priprava? Wc, sprcha, nakremovanie celeho tela (5 roznymi kremami!), vyber oblecenia, vlasy, make-up, ranajky, priprava tasky do skoly. Je toho dost cize niekedy si musim vybrat - napriklad ako dnes rano kedy som sa sice namalovala,ale nestihla som ranajkovat. No co uz, aspon schudnem ;)

Ce matin, je me suis habillee tres rapidement, je n'ai pas eu assez de temps pour reflechir. Comme tous les matins, j'ai eu a peu pres une heure pour me preparer. Pendant cette heure, je fait vraiment beaucoup de choses: wc, douche, je mets mes cremes sur le corps, je choisit des vetements,je me coiffe,maquille,je prends mon petit-dej, je prepare mon sac. Parfois, je suis obligee de choisir entre manger et se maquiller, comme ce matin. J'ai ete maquillee, mais j'ai eu faim!!! :)

4 komentáre:

  1. Co to je po slovensky ranajkovat, ten overal se silonkama je super !!! Jen bych asi zvolila jiné boty nějaké podpatky, máš moc hezké vlasy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moje vlasy sa mi vobec nepacia teraz, nedavno som sa strihala :( ALe dakujem ! ranajkovat je snídat myslim :P Mala by som sa trenovat v cestine, budem z nej maturovat tento rok!:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A najradsej aj ja by som si vzala vysoke podpatky, ale kedze rano sa ponahlam do skoly - musim za 10 minut vyslapat az ku skole a cele je to do kopca- tak podpatky fakt nie su dobry napad! Este k tomu ked som v skole od siestej rana do siestej vecera, fakt radsej stavim na pohodlie.

    OdpovedaťOdstrániť